Tips

TOP
 1. Ventilatie in huis

  Met het warme weer in de zomer speelt het meer dan ooit: verkoeling in huis. Ventilatoren zoals een plafondventilator kunnen daar een aangename bijdrage aan leveren. In de avond kunnen alle ramen tegen elkaar open gezet worden. Maar ventileer je jouw huis ook voldoende in de winter? Het is vaak te koud om ramen lang open te laten staan en vocht krijgt door de goede isolatie van de huidige woningbouw bijna geen kans meer om de woning te verlaten. Wat kun je in jouw eigen huis doen om de omstandigheden leefbaar en gezond te houden? Lees het in deze blog.

  Lees meer »
 2. Van analoge naar digitale tv

  Het traditionele TV kijken gaat veranderen! Kabelprovider Ziggo stopt namelijk met het doorgeven van analoge televisie. Het kabelbedrijf begint in april met de gefaseerde uitschakeling van analoge TV, over een periode van twee jaar. Tijd dus om uw huisinstallatie te controleren! Lees in deze blog hoe u een perfect digitaal signaal kunt waarborgen.

  Lees meer »
 3. Bekijk hoe Gira schakelmateriaal staat in jouw huis met de design configurator

  Vind je het lastig om uit het uitgebreide Gira assortiment jouw ideale schakelmateriaal combinatie samen te stellen? Bekijk nu alle mogelijke combinaties binnen je eigen muren met de Gira design configurator. In deze blog leggen wij je uit hoe je een preview van jouw combinatie Gira schakelmateriaal in je eigen huis kunt zien.

  Lees meer »
 4. 4 tips om makkelijk te besparen op energie

  Elektriciteit in huis is onmisbaar, maar het kost geld en de energie die vrijkomt is niet altijd even goed voor het milieu. Energiebesparing is een maatschappelijk onderwerp dat al jaren speelt. Maar wat kun je nou zelf doen om energie te besparen in huis zonder dat je moet inleveren op de luxe van elektrische apparaten? Lees het in deze blog.

  Lees meer »
 5. TL vervangen voor LED

  Iedereen heeft wel iets van TL-verlichting in huis en bij bedrijven is dit zelfs meestal de meest gebruikte soort verlichting. Het loont om bestaande TL-armaturen te vervangen door ledarmaturen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met de vervanging van TL in LED bespaar je uiteindelijk wel 50% kosten dankzij lagere energie-, onderhouds-, en vervangingskosten.

  Lees meer »
 6. Checklist voor je nieuwe huis

  Een nieuw huis is leuk en spannend, maar er komt ook ontzettend veel bij kijken. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de nodige praktische zaken, zoals brandveiligheid? Wij hebben alles om je huis veilig en écht helemaal af te maken voor je op een rijtje gezet. Bekijk de checklist in deze blog en gebruik hem!

  Lees meer »
 7. Koolmonoxidemelders redden levens

  Dat koolmonoxidemelders levens redden is niet voor niets. Koolmonoxide is namelijk een zeer giftig en reukloos gas, hierdoor ontgaat het gas aan onze zintuigen. Het ontstaat bij onvolledige verbranding van een brandstof in bijvoorbeeld een cv-ketel, gasfornuis en kachel. Een goede manier om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen door een tijdige alarmering is het plaatsen van een koolmonoxidemelder.

  Lees meer »
 8. Nu iets nodig op locatie? Maak gebruik van onze 1-Uursbestelling!

  Het klinkt vast bekend in de oren: eindelijk ben je met je werkbus gearriveerd bij de klant, kom je erachter dat je iets bent vergeten. Kan gebeuren, maar natuurlijk ontzettend vervelend! Daarom bieden wij vanaf nu de 1-Uursbestelling. Bel ons en wij zorgen dat de bestelling binnen 1 uur op locatie wordt bezorgd. Lees meer over deze dienst in de blog.

  Lees meer »
 9. Bewegingsmelder

  Een bewegingsmelder zorgt in donkere dagen voor meer veiligheid in en rondom je woning. Dit apparaat, dat ook wel bewegingssensor wordt genoemd, bevat een sensor die in een ruimte of buiten in een bepaalde omgeving elke beweging signaleert. Hierdoor kan een alarminstallatie in werking treden of een lamp aanspringen. Deze onzichtbare ogen verhogen zo je wooncomfort.

  Lees meer »
 10. Hoe bescherm je jezelf goed tijdens het klussen?

  Een verwonding tijdens het klussen is zo opgelopen. Gereedschap wordt meestal goed onderhouden, maar eigen veiligheid wordt regelmatig vergeten. Begin altijd pas aan een klus wanneer je de juiste bescherming draagt. Weet jij al hoe je jezelf goed kunt beschermen tijdens het klussen? In deze blog lichten we toe hoe je veilig aan ieder project kunt beginnen.

  Lees meer »
Pagina