Een nieuw huis is leuk en spannend, maar er komt ook ontzettend veel bij kijken. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan de nodige praktische zaken, zoals brandveiligheid? Wij hebben alles om je huis veilig en écht helemaal af te maken voor je op een rijtje gezet. Bekijk de checklist in deze blog en gebruik hem!

Rookmelder

Rookmelder

Op iedere verdieping hoort minstens één rookmelder. Hang rookmelders minimaal in alle ruimtes waar je doorheen moet om je huis te ontvluchten: de overloop, de hal en de gangen waar de slaapkamers op uit komen.


Schakelmateriaal

Schakelmateriaal

Vandaag de dag is schakelmateriaal niet alleen functioneel, maar ook een ware aanvulling op het interieur. Het is namelijk de finishing touch van iedere woning. Het vervangen van oud schakelmateriaal is al voldoende om een totaal nieuwe, frisse sfeer in je woning te creëren.



Woonhuisventilator

Woonhuisventilator

In de lente geniet je met volle teugen van de frisse buitenlucht. Maar goed ventileren is het hele jaar door belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Met een woonhuisventilator is je huis altijd voorzien van gezonde, schone lucht.



Sensorlamp

Sensorlamp

Sensorlampen zorgen niet alleen voor een comfortabele automatisering van het licht in en rondom het huis én een flinke energiebesparing, ze vormen ook een elegant wapen tegen inbraak. Het spontaan aanspringende licht schrikt ongenode gasten namelijk flink af!



Groepenkast

Groepenkast

De hedendaagse apparatuur vraagt heel wat van je elektriciteitsnet. Wanneer je nieuwe grote elektrische producten of zonnepanelen aanschaft, is de kans groot dat je groepenkast toe is aan een uitbreiding.




Koolmonoxidemelder

Koolmonoxidemelder

Een koolmonoxidemelder onmisbaar in huis. Dit sterk giftige gas heeft namelijk geen kleur, smaak of geur. Hierdoor mag een koolmonoxidemelder niet ontbreken in een ruimte met een kachel, CV-ketel of open haard.



Dimmer

Dimmer

Tijdens verschillende activiteiten, heb je behoefte aan verschillende soorten licht. Vaak zit er echter in een armatuur felle verlichting die ongezellig is als sfeerverlichting. Met een dimmer kun je voldoen aan al je verschillende licht-behoeften.




Antenneversterker

Antenneversterker

Heb je tijdens het tv kijken veel last van storingen in het beeld? Dan biedt een antenneversterker uitkomst. Deze versterkt namelijk zowel het analoge als digitale televisie signaal.



Spots

Spots

Spots zijn ontzettend veelzijdig en door het hele huis te gebruiken. Plaats bijvoorbeeld inbouwspots in de keuken, precies boven je werkvlak. Zo sta je nooit meer in je eigen schaduw te werken. Daarnaast zorgen spots in de woonkamer voor extra sfeer en decoratie.


Thermostaat

Thermostaat

Slimme thermostaten helpen je om energie te besparen. Ze bieden gemak en comfort doordat ze je leefpatroon herkennen en op afstand bedienbaar zijn. Thuiskomen in een warm huis, dat is pas fijn!



Bekijk hier meer voor je nieuwe woning.