ABB introduceert de HW52-F hollewanddoos. Deze nieuwe hollewand inbouwdoos HW52-F verbetert de bestaande HW51-F op verschillende punten. Hiermee voldoet de HW52-F hollewanddoos aan de behoeften van installateurs én is de HW52-F de eerste lucht- en geluiddichte hollewand inbouwdoos op de markt! Lees in deze blog meer over ABB HW52-F.

ABB hollewand inbouwdoos HW52-F

Installeer bewust met de hollewanddoos HW52-F

ABB biedt met de HW52-F hollewand inbouwdoos de eerste hollewanddoos die met een insert lucht- en geluiddicht te maken is. Door het modulaire concept kun je de standaarduitvoering in een handomdraai veranderen in een geluid- en luchtdichte hollewanddoos. Dat heeft voordelen voor geluidsisolatie en energiezuinigheid. Luchtdicht bouwen zorgt namelijk voor minder warmteverlies, minder energieverbruik en betere geluidsisolatie.

Kenmerken ABB hollewanddoos HW52-F

HW52-F kenmerkt zich door optimaal installatiegemak. Dankzij het trekbandprincipe, met technologie van Ty-Rap®, kun je de hollewanddos zonder gereedschap razendsnel installeren. HW52-F heeft een nieuwe tuit die geschikt is voor buizen van 16 en19mm, en nu ook 20mm. Hierdoor zijn (voorbedrade) flexbuizen snel en stevig te monteren. Bovendien voldoet deze nieuwe ABB inbouwdoos aan de Nederlandse Productnorm. De HW52-F kent ook een brandvertragende variant. Met zijn uitstekende eigenschappen is de HW52-F hollewand inbouwdoos de ideale hollewanddoos voor nieuwbouw, renovatie- en transformatiedoeleinden.

Voordelen ABB hollewanddoos HW52-F

  • Dankzij de metalen clip stevig en vlak op de wand monteren
  • Snel en zonder gereedschap te installeren dankzij de innovatieve Fix-Rap
  • De grote doorvoer zorgt voor het gemakkelijk aanbrengen van de (flex)buis
  • Losse tuit houdt iedere buis (16/19/20 mm) stevig op zijn plaats
  • Verbeterde koppeling voor snel en eenvoudig aanhaken van extra dozen
  • Dankzij grote lasruimte kun je prettig werken

ABB hollewand inbouwdoos HW52-F

Bestel de nieuwe ABB hollewanddoos HW52-F hier.