Inbouwdozen

TOP
 1. ABB Hollewanddoos HW52-F: installeer bewust!

  ABB introduceert de HW52-F hollewanddoos. Deze nieuwe hollewand inbouwdoos HW52-F verbetert de bestaande HW51-F op verschillende punten. Hiermee voldoet de HW52-F hollewanddoos aan de behoeften van installateurs én is de HW52-F de eerste lucht- en geluiddichte hollewand inbouwdoos op de markt! Lees in deze blog meer over ABB HW52-F.

  Lees meer »
 2. Hoe kies ik de juiste inbouwdoos/centraaldoos?

  Tijdens de bouw, uitbreiding of renovatie dienen in het afwerkstadia schakelaars en stopcontacten geïnstalleerd te worden. Er zijn verschillende soorten inbouwdozen, ieder geschikt voor een eigen situatie. Hoe weet je welke inbouwdoos geschikt is? In deze blog geven we je tips voor het kiezen van de juiste inbouwdoos/centraaldoos.

  Lees meer »
 3. Kaiser Inbouwbehuizing

  Met Kaiser halox inbouwbehuizingen kunt u lampen en luidsprekers plaatsen in betonnen en geïsoleerde holle plafonds/vloeren. Deze methode zorgt voor een snelle en voordelige montage. Door de directe verkrijgbaarheid zijn de Kaiser producten een makkelijke en toegankelijke manier voor inbouwbehuizingen. De Halox beton inbouwdozen voldoen aan de eisen van de hedendaagse constructies om lampen- en luidsprekersystemen in te bouwen zonder verlaagde plafonds of uitgebreide boorwerkzaamheden.

  Lees meer »
 4. Bespaar kosten en tijd met de G153 inbouwdoos

  Als u kosten en tijd wilt besparen bij het monteren en installeren van gietbouwdozen kies dan voor de nieuwe éénpensgietbouwdoos van ABB: de G153. Een heel groot voordeel van de G153 is dat men zowel de vlakke tweevoudige inbouw wandcontactdoos als de tweevoudige half opbouw wandcontactdoos in de doos kunt monteren.

  Lees meer »