W.1 is een serie waterdicht schakelmateriaal van Berker by Hager. De W.1 serie is extreem robuust, fraai vormgegeven, montagevriendelijk en bij ons te koop voor een concurrerende prijs. Met Hager Berker W.1 schakelmateriaal hoeft u zelfs in vochtige en natte omgevingen niet in te leveren op design. Ontdek W.1 in deze blog.

Hager Berker W.1 schakelmateriaal

Het Berker W.1-portfolio kent twee kleuruitvoeringen: een volledig polarwitte uitvoering en een combinatie van staalgrijs met een lichtgrijs accent. Zo kunt u de kleur kiezen die het best past in uw situatie. Laat het schakelmateriaal opvallen of juist opgaan in zijn omgeving.

Hager Berker W.1 schakelmateriaal

W.1 Berker met beschermingsgraad IP55


Berker W.1 is uitgevoerd in beschermingsgraad IP55 en is dé favoriet om toe te passen in woningbouw, utiliteit, industrie of elke andere situatie waarin het aankomt op superieure kwaliteit. De optionele verlichte ramen zijn een echte eyecatcher. Behalve het esthetische aspect heeft dit ook functionele voordelen, zoals betere zichtbaarheid in bijvoorbeeld (parkeer)garages, magazijnen en tuinen in het donker.

Berker W.1 serie snel installeren


Omdat tijd schaars is, is voor het nieuwe schakelmateriaal Berker W.1 een nieuw snel-installatiesysteem ontwikkeld. Dit zorgt voor een recordbrekende installatiesnelheid en een hoog installatiegemak.

Hier de voordelen van dit systeem op een rij:

  • Uniek afdichtingsmembraan
  • Speciaal kliksysteem
  • Kwartslag-schroefbevestiging
  • Maximale vrije aansluitruimte
Bekijk hier Hager Berker W.1 waterdicht polar wit en W.1 waterdicht staalgrijs.