Een beslagen spiegel in de badkamer na het douchen is erg vervelend, vooral als u uzelf in de ochtend snel klaar wilt maken. Voor dit bekende probleem is er een eenvoudige, minder bekende oplossing: spiegelverwarming. Lees in deze blog meer over spiegelverwarming.

Spiegelverwarming

Spiegelverwarming voor ultiem comfort

Na het douchen nooit meer de spiegel schoon vegen met je hand of handdoek. Nooit meer last van vervelende handdoekstrepen op de spiegel. Dat is mogelijk met spiegelverwarming! Nog een voordeel, met spiegelverwarming vermindert de schoonmaakfrequentie omdat de spiegel niet beslaat. Gun uzelf het comfort van spiegelverwarming en u heeft nooit meer last van eeen beslagen spiegel.

Eenvoudig te installeren

In ons assortiment vindt u spiegelverwarming van verschillende merken, zoals Magnum en Silkline. De spiegelverwarming voorkomt condensvorming in no-time en kan eenvoudig in gebruik worden genomen. Zo realiseert het vermogen van Magnum Look spiegelverwarming een snelle opwarmtijd van circa 5 à 8 minuten. In die korte tijd wordt de spiegel al op een temperatuur van circa 40°C gebracht en wordt een beslagen spiegel voorkomen.

Het verwarmingselement is aan de achterzijde zelfklevend waardoor u het eenvoudig rechtstreeks aan de achterzijde van de spiegel kunt aanbrengen. Vervolgens kan het element worden aangesloten op het lichtnet van de badkamer. Na installatie heeft u altijd een heldere kijk bij het opfrissen, opmaken en scheren!

Vele soorten en maten

Spiegel zijn er in verschillende vormen en maten. Vanzelfsprekend is spiegelverwarming ook verkrijgbaar in vele vormen en maten. Heeft u een ronde spiegel? Geen probleem, Magnum Look biedt ook een rond verwarmingselement geschikt voor een ronde spiegel!

Spiegelverwarming