Lumiance staat bekend om haar spots van hoogwaardige kwaliteit en vormgeving. De naam, een combinatie van de Franse woorden luminaire (licht) en ambiance (sfeer), geeft zijn doel goed weer: verlichting bieden die sfeer creëert. Of je nu je huis, restaurant, hotel, openbare ruimte of retail display wilt verlichten, Lumiance heeft de perfecte spot voor je. Lees in de blog meer over Lumiance.

Lumiance Instar Mini LED Round inbouwspot

Instar Mini LED Round

Instar Mini LED is de laatste toevoeging aan de Instar Swing LED familie. En wie had gedacht dat zo'n kleine lamp zo krachtig kon zijn! Hoge onderhoudskosten zijn verleden tijd met de 50.000 branduren van de Instar Mini LED inbouwspots. Of je nu een receptie, restaurant, gemeenschappelijke ruimte of retail display wilt verlichten, Instar Mini LED is dé inbouwspot voor je!Lumiance Instar Eco Kit LED inbouwspot

Instar Eco Kit LED

Instar Eco Kit LED is een handige, innovatieve ‘alles-in-één’ serie van Lumiance. Deze inbouwspots van Lumiance bieden een uitstekende compacte verlichtingsoplossing, ideaal voor een doeltreffende accentverlichting. Dankzij hun IP44 classificatie zijn deze Lumiance inbouwspots zelfs geschikt voor in de badkamer. De Instar Eco Kit LED inbouwspot met de nieuwste LED technologie biedt je een energiezuinige oplossing met minimaal onderhoud.Lumiance Insaver inbouwspot

Insaver High Efficiency spot

Insaver van Lumiance voldoet al meer dan 20 jaar met groot succes aan de steeds veeleisender en complexer wordende behoefte van verlichtingsdeskundige. Door zijn geringe inbouwdiepte zijn Insaver spots uitermate geschikt voor toepassing in winkels, kantoren, openbare ruimten, toonzalen, gangen en vochtige zones. Insaver inbouwspots zijn er in de Cone, Topper en Open variant. Zo kies je uit de Insaver High Efficiency spots de variant die het best past bij jouw situatie.
Het verschil tussen de Cone en Open variant zit hem in de reflector: Cone spots zijnvoorzien van een krasbestendige reflector in polycarbonaat met een diffusor die in de reflector lijkt te zweven. De Open variant is daarentegen voorzien van een open, krasbestendige, gefacetteerde reflector in polycarbonaat, die voor een buitengewoon gelijkmatige lichtverdeling en een bijzonder hoge LOR (68-71 %) zorgt. Daarnaast hebben Topper spots een reflector in polycarbonaat met een vlakke, opalen polycarbonaat afscherming. Deze opalen afscherming verspreidt diffuus licht, wat zorgt voor een aangename sfeer in elk interieur.

Lumiance Insaver inbouwspot

Bekijk hier alles van Lumiance.