Met de nieuwe draadloze deurbellen begint de overgang van de merknaam Friedland naar Honeywell. Vanaf februari 2016 wordt het Friedland portfolio geleidelijk overgeheveld naar Honeywell. Met een draadloze deurbel van Honeywell mis je nooit meer een bezoeker of levering. Ontdek dit innovatieve product nu.

Flexibele draadloze deurbellen

De flexibele draadloze deurbellen van Honeywell bieden verschillende componenten: terwijl de draadloze deurbel voor wandcontactdozen in een paar simpele stappen koppelt, kan de draagbare draadloze deurbel overal in het huis en de tuin mee naar toe worden genomen. Dankzij het buitengewone bereik van de Honeywell deurbellen mis je nooit meer een bezoeker of levering.

Honeywel draadloze deurbel  Honeywel draadloze deurbel

Plug-in deurbellen

Plug-in deurbellen krijgen altijd stroom en zijn steeds klaar voor gebruik. Met behulp van de micro USB-aansluiting op de draadloze deurbel voor wandcontactdozen, kun je je mobiel of tablet opladen zonder verlies van de functies van de deurbel. Daarnaast heeft Honeywell ook plug-in deurbellen met nachtlicht-modus.

Honeywel draadloze deurbel

Compact, intuïtief en kristalhelder

Honeywel draadloze deurbelHoneywell deurbellen zijn compact en hebben een prachtige vormgeving. Een kleurenpalet van wit en grijs is harmonieus afgestemd op je woning. Naast hun prachtige design hebben de deurbellen een kristalhelder geluid. Ze hebben een volumeregeling van 90 dB en een bereik van maximaal 100 meter. Kies uit 8 heldere beltonen het geluid dat jij graag wilt horen. Daarnaast is het ook mogelijk om je eigen beltoon te programmeren.

Ga je slapen en wil je niet gestoord worden door een eventuele bezoeker? Zet de Honeywell deurbel dan op slaapstand van bijvoorbeeld 6 of 12 uur. Mocht er iemand aanbellen wanneer de deurbel op slaapstand staat zorgt de knipperende led-verlichting voor een visuele boodschap. Hierdoor past een Honeywell deurbel perfect in een moderne ambiance.

Bekijk hier alle Honeywell deurbellen.