Energie besparen

TOP
 1. 4 tips om makkelijk te besparen op energie

  Elektriciteit in huis is onmisbaar, maar het kost geld en de energie die vrijkomt is niet altijd even goed voor het milieu. Energiebesparing is een maatschappelijk onderwerp dat al jaren speelt. Maar wat kun je nou zelf doen om energie te besparen in huis zonder dat je moet inleveren op de luxe van elektrische apparaten? Lees het in deze blog.

  Lees meer »
 2. TL vervangen voor LED

  Iedereen heeft wel iets van TL-verlichting in huis en bij bedrijven is dit zelfs meestal de meest gebruikte soort verlichting. Het loont om bestaande TL-armaturen te vervangen door ledarmaturen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Met de vervanging van TL in LED bespaar je uiteindelijk wel 50% kosten dankzij lagere energie-, onderhouds-, en vervangingskosten.

  Lees meer »
 3. Oktober woonmaand: led-verlichting in de spotlight

  Het is zover, de oktober-grens gepasseerd, we kunnen er niet meer onderuit: het is herfst. Herfst is het ideale moment om het leven van buiten weer naar binnen te verschuiven. Binnen alles gezellig en herfst-proof maken. Daarom is oktober gebombardeerd tot Oktober woonmaand. Wat is er nu gezelliger dan een aangename sfeer in huis te creëren met fijne verlichting? Met led-verlichting kan het allemaal: lichten dimmen, warme kleuren en ook nog een energiezuinig verbruik.

  Lees meer »
 4. Osram LED lampen

  Osram komt met een geheel nieuw assortiment ledlampen. De ledlampen hebben klassieke vormen en fittingen, waardoor zij moeiteloos passen in bestaande armaturen.

  Lees meer »
 5. Steinel XLED

  De XLED serie van Steinel is een ware ‘led-krachtpatser’. De XLED serie biedt meer comfort, meer veiligheid en meer energiebesparing door de sensor- en LEDtechnologie van Steinel.

  Lees meer »
 6. Energiezuinig, fluisterstil, comfortabel én kostenbesparend

  De CVE ECO RFT is een centrale ventilatie-eenheid die tot wel 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare producten.
  Aan de aanschafprijs merkt u daar niets van. Bovendien is de CVE ECO RFT eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze driestandenregelaars; zelfs vanuit de badkamer of de keuken. De draadloze bediening zorgt bovendien voor lagere installatiekosten.

  Lees meer »
 7. Inzicht in je energiekosten

  Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in hun energieverbruik. Dit kan zijn omdat ze hun energiekosten binnen de perken willen houden of omdat ze nadenken over het milieu. Het installeren van de juiste energiemeter is één van de mogelijkheden om een goed overzicht te krijgen.

  Lees meer »
 8. Osram lampen als beste getest

  De Consumentenbond heeft in mei 2012 verschillende energie-efficiënte lampen getest in de categorie 'Zuinige lampen'. In twee categorieën kwamen de lampen van Osram als beste uit de test.

  Lees meer »