Ventilatoren

TOP
 1. Ventilatie in huis

  Met het warme weer in de zomer speelt het meer dan ooit: verkoeling in huis. Ventilatoren zoals een plafondventilator kunnen daar een aangename bijdrage aan leveren. In de avond kunnen alle ramen tegen elkaar open gezet worden. Maar ventileer je jouw huis ook voldoende in de winter? Het is vaak te koud om ramen lang open te laten staan en vocht krijgt door de goede isolatie van de huidige woningbouw bijna geen kans meer om de woning te verlaten. Wat kun je in jouw eigen huis doen om de omstandigheden leefbaar en gezond te houden? Lees het in deze blog.

  Lees meer »
 2. Per 1 januari 2018: Itho Daalderop CVE-units in nieuw jasje

  Per 1 januari 2018 zijn de Ecodesign richtlijnen omtrent ventilatie verscherpt. Itho Daalderop heeft dit moment aangegrepen om zijn CVE-units te verbeteren. De CVE-units zijn in een nieuw jasje gestoken en ook qua eigenschappen iets veranderd. Zo is er vanaf 1 januari 2018 standaard een vochtsensor in de ventilatie-unit geïntegreerd.

  Lees meer »
 3. Orcon MVS-15 woonhuisventilator

  De nieuwe MVS-15 woonhuisventilator van Orcon is de meeste energiezuinige en stille woonhuisventilator. Hij is ook nog eens stijlvol. Deze presentaties komen door een aantal grote wijzingen.

  Lees meer »
 4. Energiezuinig, fluisterstil, comfortabel én kostenbesparend

  De CVE ECO RFT is een centrale ventilatie-eenheid die tot wel 83% minder energie verbruikt dan vergelijkbare producten.
  Aan de aanschafprijs merkt u daar niets van. Bovendien is de CVE ECO RFT eenvoudig en overal in huis te bedienen met de draadloze driestandenregelaars; zelfs vanuit de badkamer of de keuken. De draadloze bediening zorgt bovendien voor lagere installatiekosten.

  Lees meer »