Brandbeveiliging

TOP
 1. De slimme FIBARO rookmelder

  Het slimme Fibaro systeem waarmee het draadloos bedienen van uw huis kinderspel wordt, is nu uitgebreid met een slimme rookemelder. Lees meer over de slimme rookmelder van Fibaro in deze blog.

  Lees meer »
 2. Brandveiligheid: meer dan alleen het plaatsen van een rookmelder

  Op het gebied van brandveiligheid is schijnveiligheid het nieuwe gevaar. Niet alleen het plaatsen van een rookmelder, maar juist de plaatsing van de melder is van belang bij het verhogen van de brandveiligheid in huis. Ei biedt met de nieuwe 3000 serie een reeks melders die helpen met het signaleren van aanstaand onderhoud en vervanging, voor een optimale brandveiligheid. Lees meer in deze blog.

  Lees meer »
 3. 4 tips voor een (brand)veilige carnaval

  Het is bijna zover, dan barst het carnavalsfeest in grote delen van Nederland weer los. Hossende en feestende mensenmassa’s, natuurlijk in kostuum. Gezellig carnaval vieren gaat echter wel gepaard met veilig carnaval vieren. Wij geven in deze blog 4 tips zodat u op een veilige manier carnaval kunt vieren.

  Lees meer »
 4. Hittemelders: waarvoor en waar je ze gebruikt

  Het is algemeen bekend dat het hebben van een rookmelder huis onmisbaar is voor je veiligheid. Dat ook een hittemelder van belang is thuis wordt vaak vergeten. Een hittemelder reageert namelijk niet op rook, maar op temperatuur. In deze blog lees je waarvoor en waar een hittemelder in huis gebruikt wordt.

  Lees meer »
 5. Volledige controle over je woning met de slimme producten van Nest

  Met de thermostaat, rookmelders en beveiligingscamera’s van Nest heb volledige controle over je woning. Je hele huis op één app, op al je apparaten. Via deze app kun je al jouw slimme Nest producten op één plek bedienen. Maak nu kennis met de slimme Nest producten die je via de Nest app kunt bedienen.

  Lees meer »
 6. Koolmonoxidemelders redden levens

  Dat koolmonoxidemelders levens redden is niet voor niets. Koolmonoxide is namelijk een zeer giftig en reukloos gas, hierdoor ontgaat het gas aan onze zintuigen. Het ontstaat bij onvolledige verbranding van een brandstof in bijvoorbeeld een cv-ketel, gasfornuis en kachel. Een goede manier om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen door een tijdige alarmering is het plaatsen van een koolmonoxidemelder.

  Lees meer »
 7. Ei 450 controle-unit

  Met een Ei 450 controle-unit kunnen koolmonoxidemelders ook met rook- of hittemelders gekoppeld worden. Door de duidelijk oplichtende brand- of CO-symbolen weet je direct of het om een brandmelding, een CO-alarm of lage-batterijspanning gaat. Met de controle-unit kun je ook de draadloos gekoppelde rook- hitte- en CO melders bedienen en testen. Ontzettend handig én veilig!

  Lees meer »
 8. Veilig in eigen huis

  Voel je je veilig in je eigen huis? Er is nog zoveel meer aan beveiliging te doen dan alleen goede sloten op de deur. Wat dacht je van melders die je waarschuwen voordat een koolmonoxide of brandlucht te laat je neus bereikt? Inbraakbeveiliging en brandbeveiliging geven je net dat beetje zekerheid extra dat je nodig hebt om onbezorgd thuis te kunnen zijn.

  Lees meer »
 9. Rookmelders

  Rookmelders hebben een technische levensduur van tien jaar. Het is daarom belangrijk dat rookmelders om de tien jaar vervangen worden.

  Lees meer »
 10. Een Ei rookmelder kan uw leven redden

  Wist u dat rookmelders een technische leversduur hebben van 10 jaar? Rookmelders 'slijten' onder andere door stof. Wanneer de technische levensduur verstreken is wordt de detectie onnauwkeurig en wordt er bij brand niet of niet op tijd gealarmeerd.

  Lees meer »