Voel je je veilig in je eigen huis? Er is nog zoveel meer aan beveiliging te doen dan alleen goede sloten op de deur. Wat dacht je van melders die je waarschuwen voordat een koolmonoxide of brandlucht te laat je neus bereikt? Inbraakbeveiliging en brandbeveiliging geven je net dat beetje zekerheid extra dat je nodig hebt om onbezorgd thuis te kunnen zijn.

Inbraakbeveiliging

Iedereen heeft er wel eens direct of indirect mee te maken gehad: inbrekers. Het geeft geen veilig gevoel wanneer je weet dat er kort geleden in de buurt is ingebroken. Wanneer je ’s ochtends buiten komt en schade aan je deur treft weet je ook hoe laat het was. Het gevaar is dan al geweken, maar mochten ze echt binnendringen, wat dan? Ben je goed beveiligd tegen inbrekers? Een inbraakalarm gaat pas af wanneer de inbreker alle sloten of een raam heeft kunnen forceren. Via een inbraaksysteem kan er automatisch contact opgenomen worden met een alarmcentrale. Zo houd je ongewenste gasten buiten de deur.

Inbreker

Brandbeveiliging

RookmelderGevaar komt niet alleen van buitenshuis maar kan ook binnen ontstaan. Een beginnend brandje slaat sneller uit dan je denkt. Wanneer je in bed ligt kan een brandlucht je makkelijk ontgaan. Rookmelders en koolmonoxide melders wekken je met een alarm wanneer er gevaar dreigt. Reddingsmiddelen zoals een blusdeken, brandblusser en een vluchtladder, dragen bij aan een veilig gevoel in je huis. Zo ben je op voorbereid op alle omstandigheden.

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit waarschuwt voor ongeschikte blusdekens. Uit hun onderzoek blijkt dat veel blusdekens die verkocht worden niet veilig zijn. Uit alle onderzochte blusdekens vatte zelfs 4 van de 12 dekens vlam. De blusdekens van Elektrototaalmarkt voldoen aan de NEN-EN 1869 norm. Deze norm is in heel Europa geldig. Koop je veilige blusdekens snel online in onze webshop. 

Veilig op het werk

Ook op de werkvloer wil je dat jouw werknemers met een veilig gevoel kunnen werken. Brandbeveiliging en inbraakbeveiliging zijn geen overbodige luxe. Je komt natuurlijk niet dagelijks in contact met gevaren op de werkvloer, maar het is wel noodzakelijk om meteen te kunnen reageren wanneer er wel iets aan de hand is.