Achter de schermen is elektrotechniek voor veel mensen een ware kunst. Tehalit maakt het stukje kabelmanagement ook graag voor de schermen mooi. Het transporteren van data en elektra via zichtbare kabels of een standaard kabelgoot is verleden tijd met de introductie van de Tehalit.

Hager Tehalit wandgoot Hager Tehalit wandgoot  Hager Tehalit wandgoot

Met Hager Tehalit worden kabels niet zomaar weggewerkt met standaard plint- en wandgoten, maar wordt er meegedacht met de klant. Het gaat ze om de kunst van het verrassen en de verbeelding. Door maatwerk toe te passen valt een wandgoot weg tegen een muur met een bomen behang. Ze transformeren zelfs een wandgoot naar aquarium. Stopcontacten en hoekstukken zijn heel makkelijk te monteren. Kortom: Hager Tehalit biedt maatwerk in een kunstzinnig jasje.

Verschillende wandgootsystemen


Tehalit heeft een uitgebreid assortiment in wandgoten van plaatstaal, kunststof of aluminium en ook inbouwkanalen en inbouwcomponenten. Alles is makkelijk te monteren en aan te sluiten. Voor Tehalit zijn speciale wensen van klanten een uitdaging die ze met 2 handen aanpakken. Wandgoten in speciale RAL-kleuren, specifieke designs, afwijkende vormen, bedrukt met folie en nog veel meer opties zijn mogelijk. Via de wandgoot configurator van Hager kunt u zelf heel makkelijk uw wandgoten samenstellen en de artikelnummers zien. De prijzen die getoond worden zijn advies prijzen. 

Wandgootsysteem Tehalit

Hager Tehalit bij Elektrototaalmarkt


Bij Elektrototaalmarkt kunt u terecht voor alle producten van Hager Tehalit. Van een vloergoot tot een wandgoot tot een contactdoos die makkelijk in de goot te installeren is. Neem voor meer informatie over de Tehalit producten en prijzen contact op met Elektrototaalmarkt via 0412 615552 of info@elektrototaalmarkt.nl. Wij helpen u graag verder.

Tehalit producten