De populariteit van Smart Lighting-systemen op basis van ZigBee Light Link, zoals Philips Hue, blijft toenemen. Hiermee schakel en dim je namelijk eenvoudig en voordelig je verlichting via je smartphone. Gira biedt diverse ZigBee Light Link zenders voor het schakelen, dimmen en het veranderen van lichtkleur. Zo ben je niet meer afhankelijk van je smartphone en bijbehorende gateways/bridges. Lees meer.

Draadloos verlichting bedienen met ZigBee Light Link

Met ZigBee Light Link stap je eenvoudig de wereld binnen van het draadloos bedienen van je verlichting. De fabrikanten stellen apps ter beschikking voor de verschillende Smartphone-besturingssystemen voor de besturing van ZigBee® Light Link producten. Zo kun je via je smarthphone je Smart Lighting lampen schakelen en dimmen. Om niet afhankelijk te zijn van je smartphone biedt Gira een draadloze handzender en wandzender voor het bedienen van je verlichting.

Gira ZigBee Light Link

Gira ZigBee Light Link draadloze wandzender

Met de Gira wandzender creëer je altijd de juiste sfeer in huis voor iedere gelegenheid! De zender ondersteunt namelijk het instellen van lichtsterkte, kleurtemperatuur, lichtkleur en kleurverzadiging. Met behulp van de montageplaat monteer je de wandzender op een wand naar keuze. Ook is het mogelijk de wandzender in een bestaande schakelaarcombinatie te plaatsen.

Gira ZigBee Light Link draadloze wandzender

Gira ZigBee Light Link draadloze handzender

Door je hele huis draadloos je Smart Lighting systeem bedienen? Dat kan met de draadloze handzender van Gira! Met de wipschakelaars kun je dimwaarden, kleurwaarden en maximaal zes lichtscènes van compatibele lampen en lichten eenvoudig instellen en oproepen. Dat is pas comfort en gemak!

Gira ZigBee Light Link draadloze handzender