Schneider Electric introduceert het nieuwe D-Life: schakelmateriaal met een harmonieus design. D-Life overtuigt met discrete elegantie en geeft uw huis een stijlvolle afwerking. Bekijk in deze blog alvast een voorproefje van de nieuwe schakelmateriaal serie van Schneider Electric.

Schneider Electric D-Life

D-Life afdekramen hebben een nieuw, eigentijds design. Voor het ontwerp is er gebruik gemaakt van vier hoogwaardige materialen: thermoplast, glas, steen en metaal. De inzetstukken van de D-Life afdekramen bevinden zich vlak in het frame. Doordat Schneider Electric D-Life geen tussenbrug heeft verandert de serie in kunst met een functionele eigenschap.

D-Life Thermoplast

Witte lotus Sahara Antraciet Gelakt RVS

Schneider Electric D-Life Witte lotus Schneider Electric D-Life Sahara Schneider Electric D-Life Antraciet Schneider Electric D-Life Gelakt RVS

D-Life Glas & Steen

Crystal wit Onyx zwart Steen gepolijst

Schneider Electric D-Life Crystal wit Schneider Electric D-Life Onyx zwart Schneider Electric D-Life Steen gepolijst

D-Life Metaal

Mocca metallic Champagne metallic Nikkel metallic

Schneider Electric D-Life Mocca metallic Schneider Electric D-Life Champagne metallic Schneider Electric D-Life Mocca Metallic

D-Life geeft woon- en werkomgevingen een even stijlvolle als eigentijdse sfeer. Elke variant verfijnt huizen, kantoren en hotels op zijn unieke manier. Het Schneider Electric schakelprogramma is compatibel met KNX en te combineren met Systeem Design en QuickFlex.

Sfeerimpressie

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van Schneider Electric D-Life.

Schneider Electric D-Life sfeer