Het Stago kabelgootsysteem KG 281 van Schneider Electric is universeel toepasbaar in zowel de utiliteitsbouw als voor lichte industriële toepassingen. Dankzij het uitermate complete assortiment biedt Stago KG 281 u alle mogelijkheden om bekabeling op een overzichtelijke manier in een gebouw te kunnen aanleggen. Lees meer over Stago KG 281 in onze blog.

Stago KG 281 lengtemateriaal

De kabelgoten uit de Stago KG 281 serie worden vervaardigd van plaatstaal in een rolvormproces. In dit proces worden de kabelgoten voorzien van een dubbel omgezette kraalrand. Dankzij deze kraalrand wordt er veel sterkte in de lengterichting opgebouwd. Hierdoor kunt u bij de ophanging van Schneider Electric Stago KG 281 kabelgoten grote overspanningen maken. Zo bes paart u op zowel ophangconstructies als montageloon!

Doordat de Stago KG 182 kabelgoten zijn vervaardigd van sendzimir verzinkt plaatstaal zijn ze prima corrosiebestendig. Hierdoor zijn de kabelgoten niet alleen geschikt voor toepassing op kantoor, maar kunnen ze ook worden toegepast in licht industriële omgevingen.

Schneider Electric Stago KG 281 De kabelgoten zijn er in 4 verschillende varianten:

Kabelgoot met zijperforatie
Deze variant is de standaard kabelgoot voor bijna alle denkbare situaties.

Kabelgoot met zijperforatie en geprofileerde bodem
Deze variant is bijna identiek aan de bovenstaande kabelgoot, echter is deze variant nog voorzien van extra verstevigingen in de bodem voor stabiliteit.

Kabelgoot met zijperforatie en uitbreekpoorten
Dit type Stago KG 281 is uitermate geschikt voor lijnverlichtingstoepassingen. Dankzij de voorgestanste uitbreekpoorten kan bekabeling gemakkelijk worden in- en uitgevoerd in de centrale lijn van het systeem.

Kabelgoot geheel gesloten
De geheel omsloten kabelgoot is geschikt voor architectonische toepassingen en speciale situaties.

Stago KG 281 hulpstukken

Voor het maken van aftakkingen in het Stago KG 281 kabelsysteem biedt Schneider Electric een uitgebreide reeks hulpstukken. Alleen bij Schneider Electric kunt u kiezen voor vaste hulpstukken en/of vlakke hulpstukken. De vaste hulpstukken zijn robuust en industrieel van opzet. Deze zijn direct monteerbaar, omsluiten de kabelgoot geheel en kunnen met een schroefloze verbindingsveer worden verbonden met de kabelgoot. Daarentegen worden de vlakke hulpstukken pas op de bouwlocatie met een aantal simpele zettingen in hun vorm gebogen. Voordat ze in vorm worden gezet zijn de vlakke hulpstukken enorm compact en nemen ze zeer weinig volume in tijdens opslag en transport.

Schneider Electric Stago KG 281

Ontdek hier het uitgebreide Schneider Electric Stago KG 281 assortiment en stel uw eigen ideale kabelgoot samen.