Schneider Electric

TOP
 1. Schneider Electric Stago KG 281: de ideale kabeldrager voor zowel utiliteit als industrie

  Het Stago kabelgootsysteem KG 281 van Schneider Electric is universeel toepasbaar in zowel de utiliteitsbouw als voor lichte industriële toepassingen. Dankzij het uitermate complete assortiment biedt Stago KG 281 u alle mogelijkheden om bekabeling op een overzichtelijke manier in een gebouw te kunnen aanleggen. Lees meer over Stago KG 281 in onze blog.

  Lees meer »
 2. Nieuw van Schneider Electric: D-Life schakelmateriaal

  Schneider Electric introduceert het nieuwe D-Life: schakelmateriaal met een harmonieus design. D-Life overtuigt met discrete elegantie en geeft uw huis een stijlvolle afwerking. Bekijk in deze blog alvast een voorproefje van de nieuwe schakelmateriaal serie van Schneider Electric.

  Lees meer »
 3. Schneider Electric Domae: de geschikte oplossing voor ieder huis

  Speciaal voor gebruik in woonhuizen heeft Schneider Electric een reeks installatieautomaten, aardlekautomaten en aardlekschakelaars ontwikkeld. Dit programma heet Domae, omdat Domae Latijn is voor huis. Domae heeft voor ieder huis een geschikte oplossing. Ontdek deze reeks modulaire componenten nu in deze blog.

  Lees meer »
 4. Universele led-dimmer

  Er is een groeiende vraag naar een betrouwbare en eenvoudige dimmer. Het verbod op de productie en verkoop van de gloeilamp in 2012 betekende het einde voor veel conventionele dimmers. Deze kunnen vaak niet gebruikt worden op de nieuwe verlichtingsmiddelen, zoals spaar- of ledlampen. Het resultaat van een conventionele dimmer op een nieuw verlichtingsmiddel? Een flikkerende lichtbron of licht wat nauwelijks gedimd kan worden door een te hoog diminterval. Daar zit niemand op te wachten. Daarom heeft Schneider Electric een nieuwe universele led-dimmer ontwikkeld.

  Lees meer »
 5. Schneider Electric QuickFlex

  Met de Schneider Electric QuickFlex kunt u tot 25% besparen op de montagetijd.

  Lees meer »