Met de Schneider Electric QuickFlex kunt u tot 25% besparen op de montagetijd.

Schneider Electric Quickflex aansluiting

Door de trechtervormige kabelinvoeren kunt u gemakkelijk en snel u kabels aansluiten. Je hebt hier zelfs geen gereedschap meer voor nodig door de steekklemmen maar de schroefklem variant is ook nog steeds verkrijgbaar. Door dat de kabelinvoer onder een hoek van 35 graden is geplaatst kunt u de het basiselement ook snel en makkelijk plaatsen.

Schneider Electric Quickflex draagring

De torsiebestendige Quickflex draagringen die maar 1 mm dik zijn. Zijn toch ongelooflijk sterk waardoor hij zijn vorm zelfs op oneffen muren behoudt. Door de duidelijke makkeringen kunt u het basiselement perfect maar ook makkelijk uitlijnen. Door de afgeronde randen is de kans op verwondingen ook stukke minder bij het installeren van de Quickflex.

Schneider Electric Quickflex klauwen en schroeven

De Schneider Electric Quickflex wordt op de inbouwdoos geschroefd of met klauwen bevestigd in de inbouwdoos. Met maar drie korte draaibewegingen zitten de snelschroeven vast in de inbouwdoos. De draagringen en de klauwen zijn ten opzichte van elkaar geïsoleerd dus compleet veilig monteren.

Schneider Electric Quickflex testcontacten

De testcontacten van de Schneider Electric Quickflex zitten aan de voorkant daardoor kun je zonder demontage testen. Aansluitfouten zijn zo verleden tijd.

Schneider Electric Quickflex modules

Extra modules zoals de overspanningsbeveiligingsmodule, LED-controlelampmodule en LED-verlichtingsmodule zijn makkelijk bij te voegen zonder demontage van het basiselement. Het is een kwestie van insteken en klaar.

Dit basis element is te gebruiken bij de volgende series systeem M 2.0, Artec, Antiek en Aquadesign.