De Busch Jaeger opbouw- en inbouwprogramma’s zijn uitermate geschikt voor elektrische installatie in een veeleisende omgeving. Ideaal voor buiten, in de kelder of garage en fabriekshallen. Het spatwaterdichte en waterdichte materiaal van Busch Jaeger ocean® is robuust en functioneel. Lees meer over het veelzijdige design van Busch Jaeger ocean®.

Busch Jaeger ocean®


Het design van Busch Jaeger ocean® is veelzijdig en kan zich in elke omgeving integreren. Het programma past perfect in speciale omgevingen zoals de open lucht, vochtige ruimten, werkplaatsen en openbare ruimte. Met deze veelzijdigheid voldoet dit programma aan bijna elke wens van de gebruiker.

Dit opbouw programma ocean® onderscheidt zich door een strak design, robuuste constructie en bestendig materiaal. Daarnaast is Busch Jaeger ocean® is een frisse blauwgroene tint en in het alpin wit verkrijgbaar.

Busch Jaeger ocean®

Het Busch Jaeger ocean® programma


Het Busch Jaeger ocean® programma is gemaakt van stevig, siliconen- en halogeenvrij thermoplastisch materiaal. Naast gangbare schakelaars en impulsdrukkers behoren ook wandcontactdozen of combinaties, die dezelfde behuizing en afmeting hebben tot het Busch Jaeger ocean® programma. Op die manier kunnen verschillende elementen met elkaar worden gecombineerd.

Tekststroken en LED


Zinvolle details ronden het ocean® programma af. Zo heeft het programma ook schakelaars, impulsdrukkers en wandcontactdozen met een uniform tekstveld. Uiteraard is het ook mogelijk om na montage de teksten te verwisselen door de tekststrookhouder ooen te klikken. Met behulp van een LED en lichtgeleider kunnen de tekstvelden van de schakelaars over het hele vlak worden verlicht voor nachtoriëntatie.

Busch Jaeger ocean®

Busch Jaeger ocean®

Bekijk hier het complete assortiment van Busch Jaeger schakelmateriaal.