Coax

TOP
 1. Strip met gemak

  Wil jij ook met gemak en comfortabel kabels strippen? Dat kan! Met deze Hirschmann Multimedia coax kabelstripper kun je de coaxkabel gemakkelijk en op de juiste manier aanstrippen. Klem zitten of beschadigen van de kabel is met deze Hirschmann coaxkabelstripper verleden tijd.

  Lees meer »
 2. Hirschmann antenne versterker HMV41

  Technische ontwikkelingen blijven continu plaatsvinden, zo ook op de kabelmarkt. Nieuwe storingsbronnen vroegen om een nieuwe antenneversterker. Afgestemd op de markt heeft Hirschmann de antenneversterker HMV41 ontwikkeld. De HMV41 is de opvolger van de populaire GHV41MX. De versterker is duurzaam, energiezuinig en future-proof. Ten opzichte van zijn voorgangers heeft de HMV41 twee duidelijke voordelen.

  Lees meer »
 3. Montage handleiding coaxkabel met connector

  Ben je van plan zelf een coaxkabel aan te gaan sluiten? In dat geval is het handig om jezelf van te voren eerst even in te lezen. Hieronder leggen we, met afbeeldingen van Hirschmann, stapsgewijs de 10 stappen uit die nodig zijn om een connector te bevestigen aan een coax kabel. Op deze afbeeldingen staan de Hirshmann KOKA 9 TS coax kabel en de IEC-connector KOKWI 5 afgebeeld.

  Lees meer »
 4. Hirschmann ZVA 128

  Televisie kijken met een nieuwe dimensie: de nieuwe krachtige ZVA 128-Cai versterker van Hirschmann Multimedia onderscheidt zich door een hoog frequentiebereik en door de retourgeschikte uitgang voor interactieve televisie.

  Lees meer »
 5. Nieuw: Astro AL5-R versterker

  De AL5-R is de nieuwe retourgeschikte versterker van Astro. De versterker is Kabelkeur gecertificeerd en is geschikt voor maximaal vijf aansluitingen.

  Lees meer »
 6. Eén voor alles, alles voor één!

  Hirschmann Multimedia introduceert de Moka 16 unit. Een multimedia over coax adapter voor uitbreiding van het aanwezige coaxnetwerk met High-speed Ethernet.

  Lees meer »
 7. Hirschmann Multimedia Koka 9TS

  Koka 9TS coaxkabel voor 4G-netwerken. Bekend is dat de uitbreiding van 4G-netwerken invloed kan hebben op het tv-signaal van sommige zenders. Het 4G(LTE)-signaal gebruikt deels dezelfde frequenties als deze tv-zenders wat storingen kan veroorzaken als de coaxinstallatie niet voldoende afscherming biedt.

  Lees meer »
 8. Kabel Keur voor Hirschmann

  Welke kwaliteitscomponenten van Hirschmann kan ik het beste toepassen in een CAI-huisinstallatie? Met het keurmerk Kabel Keur ziet u in één oogopslag welke producten zijn goedgekeurd door de Nederlandse Vereniging van Kabelexploitanten.

  Lees meer »