Hirschmann Multimedia

TOP
 1. Van analoge naar digitale tv

  Het traditionele TV kijken gaat veranderen! Kabelprovider Ziggo stopt namelijk met het doorgeven van analoge televisie. Het kabelbedrijf begint in april met de gefaseerde uitschakeling van analoge TV, over een periode van twee jaar. Tijd dus om uw huisinstallatie te controleren! Lees in deze blog hoe u een perfect digitaal signaal kunt waarborgen.

  Lees meer »
 2. Keuzegemak met Hirschmann Multimedia aansluitschema's

  Het aansluiten van één of meerdere tv's in huis is geen dagelijkse kost. De verbinding dient juist te zijn aangesloten voor een perfecte verbinding. In deze blog vind je handige Hirschmann Multimedia aansluitschema’s om je te helpen een perfecte verbinding tot stand te brengen.

  Lees meer »
 3. Strip met gemak

  Wil jij ook met gemak en comfortabel kabels strippen? Dat kan! Met deze Hirschmann Multimedia coax kabelstripper kun je de coaxkabel gemakkelijk en op de juiste manier aanstrippen. Klem zitten of beschadigen van de kabel is met deze Hirschmann coaxkabelstripper verleden tijd.

  Lees meer »
 4. Hirschmann Multimedia Ziggo geschikt

  Niets is zo vervelend als storing op de TV tijdens je favoriete tv-serie. Ziggo helpt je graag om het best mogelijke TV/radio signaal in huis te bereiken en raadt daarom het gebruik van Hirschmann Multimedia aan. Geselecteerde producten van Hirschmann Multimedia zijn Ziggo geschikt bevonden. Ontdek in deze blog meer over de toepassingen van de Ziggo geschikt producten.

  Lees meer »
 5. Hirschmann antenne versterker HMV41

  Technische ontwikkelingen blijven continu plaatsvinden, zo ook op de kabelmarkt. Nieuwe storingsbronnen vroegen om een nieuwe antenneversterker. Afgestemd op de markt heeft Hirschmann de antenneversterker HMV41 ontwikkeld. De HMV41 is de opvolger van de populaire GHV41MX. De versterker is duurzaam, energiezuinig en future-proof. Ten opzichte van zijn voorgangers heeft de HMV41 twee duidelijke voordelen.

  Lees meer »
 6. Hirschmann ZVA 128

  Televisie kijken met een nieuwe dimensie: de nieuwe krachtige ZVA 128-Cai versterker van Hirschmann Multimedia onderscheidt zich door een hoog frequentiebereik en door de retourgeschikte uitgang voor interactieve televisie.

  Lees meer »
 7. Eén voor alles, alles voor één!

  Hirschmann Multimedia introduceert de Moka 16 unit. Een multimedia over coax adapter voor uitbreiding van het aanwezige coaxnetwerk met High-speed Ethernet.

  Lees meer »
 8. Hirschmann Multimedia Koka 9TS

  Koka 9TS coaxkabel voor 4G-netwerken. Bekend is dat de uitbreiding van 4G-netwerken invloed kan hebben op het tv-signaal van sommige zenders. Het 4G(LTE)-signaal gebruikt deels dezelfde frequenties als deze tv-zenders wat storingen kan veroorzaken als de coaxinstallatie niet voldoende afscherming biedt.

  Lees meer »
 9. Kabel Keur voor Hirschmann

  Welke kwaliteitscomponenten van Hirschmann kan ik het beste toepassen in een CAI-huisinstallatie? Met het keurmerk Kabel Keur ziet u in één oogopslag welke producten zijn goedgekeurd door de Nederlandse Vereniging van Kabelexploitanten.

  Lees meer »