De Cable-mate van Attema is geen onbekend begrip in de elektrowereld. Omdat de markt zich blijft ontwikkelen, vraagt de markt ook om producten die dat blijven doen. Daarom brengt Attema de Cable-mate AK1 serie op de markt. Een kabeldoos met nog meer veelzijdigheid.

Cable-mate

Kabeldoos AttemaDe Cable-mate (ook wel AK1 genoemd) wordt niet voor niets zo genoemd. Het is je beste vriend tijdens installaties. De kabeldoos heeft breekpoorten voor 10 invoeren. Ideaal voor het monteren tegen het plafond. De kabeldoos is zowel verticaal als horizontaal te monteren.

Helemaal nieuw aan de cable-mate zijn de combi-invoeren. Die zijn geschikt voor 16 en 19mm buizen én voor 8 en 14mm kabels. Bovendien is de doos uitgevoerd in dezelfde kleur als kabels. Je klikt de kabeldoos zo vast. Bij het monteren hoeft er geen gereedschap aan te pas te komen.

Innovatief kabeldoossysteem

De Cable-mate behoord tot de meeste innovatieve kabeldoossystemen. Het blinkt uit in het tijdbesparende montagegemak. Je kunt de Cable-mate toepassen in verschillende ruimtes met slecht een paar uitwisselbare systeemonderdelen. Zo maak je de kabeldoos geschikt voor ruimtes zoals kantoren, utiliteitsgebouwen, industrie, winkels en magazijnen. Bekijk de verschillende onderdelen en vraag ernaar bij onze specialisten: info@elektrototaalmarkt.nl / 0412 - 61 55 52.

Cable Mate Attema

Attema

Attema’s slogan ‘Meer resultaat met Attema’, staat voor wie ze zijn en wat ze verkopen. Attema begrijpt dat we leven in een wereld die om ons heen steeds verandert. Producten moeten met ons mee veranderen. Alle producten van Attema spelen in op innovatie oplossingen in de installatie, bouw, infra en special products. Ze bedenken betrouwbare en duurzame oplossingen die je snel kunt toepassen.

Bekijk het Attema aanbod in onze webshop