Het kabeldoossysteem van Attema munt uit door zijn tijdsbesparende montagegemak. Naast de kabeldozen voor binneninstallaties, biedt Attema ook een uitgebreid assortiment voor buiten. Lees er meer over in deze blog.

Attema Cable-mate kabeldozen

De Cable-mate kabeldozen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De AK1 is een waterdichte, vierkante kabeldoos met volop lasruimte. De kabeldoos bevat acht M20 wartelinvoeren, waardoor geen gebruik meer hoeft te worden gemaakt van een contramoer. De AK2 is een vergrote versie van de AK1 en biedt hierdoor nog meer lasruimte.

De Cable-mate AX3 en AX4 zijn geschikt wanneer je wilt werken met zwakstroom of zeer kleine kabels. Zij zijn beiden waterdicht en geschikt voor kabels van 2-14 mm.

Wartels

Attema biedt ook los verkrijgbare wartels aan. Bij normale omstandigheden zijn de M20 wartels uit polystyreen zeer geschikt. Bij extremere omstandigheden zijn de wartels M20 en M25 uit nylon de beste keuze.

Extra's kabeldozen

Voor de AK1 en AK2 zijn ook bevestigingsmiddelen beschikbaar voor montage op een kabelgoot of een draadgoot. Daarnaast zijn er ook AK1 en AK2 kabeldozen die voorzien zijn van de Wieland RST waterdichte connectoren, waarmee flexibele stekerbare installaties zijn te maken.

Attema kabeldozen