Verbanddoos

Filteren
Selectie verfijnen
TOP
van de

6 producten

Tonen als Lijst Foto-tabel
Het meest verkocht in deze categorie
 1. M-Safe Veiligheid - Verbanddoos B31167
  19,95 incl. btw

  Verbandtrommel met wandbeugel t.b.v. bedrijfswagens en vrachtwagens
  Verpakt per 1 stuk

  Meer informatie
  Op werkdagen voor 16.30 uur besteld, over 2 werkdagen in huis. Wij leveren ook op zaterdagen.
  19,95 incl. btw
van de

6 producten

Tonen als Lijst Foto-tabel

Verbanddoos

Het Oranje Kruis is een organisatie in Nederland dat zich actief bezighoudt met Eerste hulp bij ongelukken (EHBO). De organisatie heeft verbanddozen samengesteld voor verschillende situaties. Het is erg belangrijk dat wanneer u een verbanddoos aanschaft, u deze meerdere keren per jaar blijft controleren. Producten kunnen over de datum raken en de kwaliteit verliezen of simpelweg gebruikt worden en dus opraken. Particulieren zijn niet verplicht een verbanddoos in huis te hebben maar bedrijven wel. De verbanddozen van Elektrototaalmarkt.nl sluiten aan bij de kundigheid van een BHV’er.

De Multi A verbanddoos is een veel verkochte verbanddoos. Met de materialen uit deze doos kunt u in elke vereniging, winkel of organisatie de meest voorkomende ongelukken behandelen. De EHBO-koffer A heeft dezelfde inhoud als verbandkoffer B maar is uitgebreider en bevat meer verschillende dingen. Beide EHBO-koffers hebben een wandhouder, zodat ze goed in het zicht gehangen kunnen worden.

Bij Elektrototaalmarkt.nl kunt ook terecht voor verbanddozen, speciaal samengesteld voor toepassing in de industrie. In de industriële sector is het met oog op het materiaal en de machines die gebruikt worden niet ondenkbaar dat er regelmatig verwondingen voor komen, vandaar dat ook hier een industriële verbanddoos onmisbaar is. De industriële verbanddoos is extra uitgebreid en bevat meer materiaal dan de hiervoor genoemde verbanddozen.