TOP

Zwart schakelmateriaal

Het zwarte accent ziet u in steeds meer woningen verschijnen. En dat is niet voor niks! Zwart is het nieuwe wit, ook in schakelmateriaal. Afhankelijk van uw interieurstijl creëert u met zwart schakelmateriaal een luxe en moderne look, of juist een stoere industriële look. Wij hebben hieronder al het zwarte schakelmateriaal op een rijtje gezet om de keuze voor u overzichtelijk te maken.

Navigeer snel naar: Busch-Jaeger zwart schakelmateriaal | Jung zwart schakelmateriaal | Gira zwart schakelmateriaal | Hager Berker zwart schakelmateriaal | Peha zwart schakelmateriaal | Niko zwart schakelmateriaal

Busch-Jaeger zwart schakelmateriaal

Busch-Jaeger Future Linear zwart mat

Busch-Jaeger Future Linear zwart mat Busch-Jaeger Future Linear zwart mat

Future Linear geeft rust aan het oog door het duidelijke en zakelijke design. De mat zwarte kleur zorgt voor een strakke uitstraling aan de wand.

Bekijk Busch-Jaeger Future Linear zwart mat schakelmateriaal

Busch-Jaeger Reflex SI zwart

Busch-Jaeger Reflex SI zwart Busch-Jaeger Reflex SI zwart

Het sierlijke Reflex SI met gebogen lijnen en afgeronde hoeken is al jaren een succes. Reflex SI zwart combineert elegantie met eigentijds design.

Bekijk Busch-Jaeger Reflex SI zwart schakelmateriaal

Busch-Jaeger Impuls zwart

Busch-Jaeger Impuls zwart Busch-Jaeger Impuls zwart

Zo mooi kan contrast zijn. Het permanente lightaura zorgt overdag voor decoratief licht en biedt oriëntatie in het donker.

Bekijk Busch-Jaeger Impuls zwart schakelmateriaal

Jung zwart schakelmateriaal

Jung A550 grafietzwart mat

Jung A550 grafietzwart mat Jung A550 grafietzwart mat

Laat A550 grafietzwart mat eruit springen op een witte muur of zet een mooi accent op een donkere muur.

Bekijk Jung A550 grafietzwart mat schakelmateriaal

Jung LS990 grafietzwart mat

Jung LS990 grafietzwart mat Jung LS990 grafietzwart mat

Een gewilde keuze voor de moderne interieurs. De mat grafietzwarte kleur en de smalle afdekramen zorgen voor een chique uistraling.

Bekijk Jung LS990 grafietzwart mat schakelmateriaal

Jung A550 zwart

Jung A550 zwart Jung A550 zwart

Laat uw zwarte schakelmateriaal opvallen met de rechte lijnen en scherpe hoeken van Jung A550 zwart schakelmateriaal. Toepasbaar voor elke woonstijl.

Bekijk Jung A550 zwart schakelmateriaal

Jung LS990 zwart

Jung LS990 zwart Jung LS990 zwart

De zwarte smalle afdekramen omlijsten de centraalfuncties op een uitzonderlijke elegante manier.

Bekijk Jung LS990 zwart schakelmateriaal

Jung A Flow grafietzwart mat

Jung A Flow grafietzwart mat Jung A Flow grafietzwart mat

Helder en tijdloos design met licht afgeronde hoeken. A Flow grafietzwart mat schakelmateriaal maakt uw doordachte interieur helemaal af.

Bekijk Jung A Flow grafietzwart mat schakelmateriaal

Jung CD500 zwart

Jung CD500 zwart Jung CD500 zwart

Gekenmerkt door zijn vriendelijke, afgeronde vorm. Bijzonder is de lichte knik in de schakelwip.

Bekijk Jung CD500 zwart schakelmateriaal

Gira zwart schakelmateriaal

Gira E2 zwart mat

Gira E2 zwart mat Gira E2 zwart mat

Eenvoudig strak E2 schakelmateriaal met mat zwarte finish tilt elk interieur naar een hoger niveau. Combineer met het uitgebreide Systeem 55 in bijpassende kleur.

Bekijk Gira E2 zwart mat schakelmateriaal

Gira Studio zwart

Gira Studio zwart Gira Studio zwart

Leg met Studio zwart schakelmateriaal een sterk account op de wand. De combinatie van ronde en rechthoekige vormen zorgt voor een opvallend design.

Bekijk Gira Studio zwart schakelmateriaal

Hager Berker zwart schakelmateriaal

Hager Berker Serie 1930 zwart

Hager Berker Serie 1930 zwart Hager Berker Serie 1930 zwart

Bij het Serie 1930 glanzend zwarte schakelmateriaal staat de ronde vorm centraal. Dit klassieke design en de draaischakelaars roepen nostalgie op.

Bekijk Hager Berker Serie 1930 zwart schakelmateriaal

Hager Berker Serie 1930 zwart porselein

Hager Berker Serie 1930 zwart porselein Hager Berker Serie 1930 zwart porselein

Vroeger werd schakelmateriaal van porselein gemaakt. Serie 1930 zwart porselein combineert nostalgie met hedendaagse veiligheid en functionaliteit.

Bekijk Hager Berker Serie 1930 zwart porselein schakelmateriaal

Hager Berker R.1 zwart

Hager Berker R.1 zwart Hager Berker R.1 zwart

R.1 daagt uit met ronde bedieningselementen en afdekramen met afgeronde hoeken. Laat uw schakelmateriaal extra opvallen met R.1 in glanzend zwart.

Bekijk Hager Berker R.1 zwart schakelmateriaal

Hager Berker R.3 zwart

Hager Berker R.3 zwart Hager Berker R.3 zwart

R.3 zwart schakelmateriaal zoekt het contrast op. Ronde centraaldelen met hoekige afdekramen laten uw stopcontacten en schakelaars spreken.

Bekijk Hager Berker R.3 zwart schakelmateriaal

Peha zwart schakelmateriaal

Peha Dialog zwart

Peha Dialog zwart Peha Dialog zwart

Met zijn grote schakeltoets en smalle afdekraam is Dialog zwart schakelmateriaal bijzonder elegant.

Bekijk Peha Dialog zwart schakelmateriaal

Peha Dialog zwart goud

Peha Dialog zwart goud Peha Dialog zwart goud

Voor wie een echt luxe uitstraling waardeert is er Dialog zwart goud. Het afdekraam heeft een goud sierframe voor een bijzonder chique uiterlijk.

Bekijk Peha Dialog zwart goud schakelmateriaal

Peha Nova Tangenta zwart

Peha Nova Tangenta zwart Peha Nova Tangenta zwart

Nova Tangenta onderscheidt zich van de standaard met zijn ergonomisch gevormde kanteltoets.

Bekijk Peha Nova Tangenta zwart schakelmateriaal

Niko zwart schakelmateriaal

Niko Intense Matt Black zwart mat

Niko Intense Matt Black zwat mat schakelmateriaal Niko Intense Matt Black zwat mat schakelmateriaal

Niko Intense moet u voelen. Intense Matt Black vormt een echte eyecatcher in uw interieur.

Bekijk Niko Intense Matt Black zwart mat schakelmateriaal

Niko New Hydro zwart

Niko New Hydro zwart Niko New Hydro zwart

New Hydro zwart zorgt voor een kameleoneffect. Nu zijn schakelaars en stopcontacten eindelijk één met hun omgeving.

Bekijk Niko New Hydro zwart schakelmateriaal

Ontdek zwart schakelmateriaal

Zwart komt steeds vaker voor in het interieur en exterieur. Zo zijn zwart metalen deuren, handvaten, kranen en lampen helemaal trending. Ook in schakelmateriaal wordt zwart steeds populairder. Zwart schakelmateriaal heeft immers een moderne uitstraling en vergeelt niet over tijd zoals wit schakelmateriaal kan doen. Daarnaast valt een zwart stopcontact of schakelaar ook veel meer op tegen een lichte muur, wat zwart schakelmateriaal een echte eyecatcher maakt. Tegen donkere muren is zwart schakelmateriaal juist weer heel onopvallend. Het is maar net wat u graag wilt. Elektrototaalmarkt biedt verschillende series met zwart schakelmateriaal van verschillende merken.

Busch-Jaeger zwart schakelmateriaal

Als u op zoek bent naar zwart schakelmateriaal met een ongecompliceerd maar modern design, kiest u voor de Busch-Jaeger Future Linear zwart mat. Dit zwarte schakelmateriaal heeft een eenvoudig design met vierkante afdekramen en centraaldelen met scherpe hoeken. De mat zwarte finish zorgt voor een extra chique uitstraling. Future Linear zwart mat is zeer uitgebreid en beschikt over 1-voudige tot 5-voudige afdekramen. Voor wat meer grijstinten in uw schakelmateriaal, kunt u ook voor Future Linear antraciet gaan. Naast Future Linear is Reflex SI en Impuls ook beschikbaar in het zwart.

Jung zwart schakelmateriaal

Een ruime keuze aan zwart schakelmateriaal vindt u bij Jung. Jung biedt A550, A Flow en LS990 in het zwart en grafietzwart mat. Door zijn gedegen kwaliteit en de heldere design bewijst LS990 zich al meer dan 50 jaar. LS990 afdekramen kenmerken zich door smalle randen. Dit maakt het schakelmateriaal tijdloos. De smalle ramen maken het zwarte schakelmateriaal perfect voor elk modern interieur. Zowel de zwarte als de grafietzwart mat afdekramen zijn verkrijgbaar als 1-voudige tot 5-voudige variant. Combineer de LS990 afdekramen met binnenwerken uit de Jung LS Range. LS Range bevat alle functies die u maar kunt bedenken; van verschillende zwarte stopcontacten tot zwarte schakelaars. Er zijn in Jung LS Range ook opbouwbakken beschikbaar. Op deze manier maakt u van uw zwarte schakelaar en zwart stopcontact opbouw schakelmateriaal.

Gira zwart schakelmateriaal

Vanzelfsprekend is Gira's meest populaire serie verkrijgbaar in het zwart: E2 zwart mat. E2 afdekramen hebben een minimalistisch design, maar een aansprekend uiterlijk. Afhankelijk van uw interieur creëert u met E2 zwart mat een luxe, moderne of industriële look. Wilt u een wat meer opvallend design? Kies dan voor Gira Studio. Met Studio zwart legt u een sterk account op de wand. De combinatie van ronde en rechthoekige vormen zorgt voor een opvallend design, en maakt uw statische muur dynamisch. 

Hager Berker zwart schakelmateriaal

Voor uniek zwart schakelmateriaal zit u bij Hager Berker goed. Een echte klassieker is Serie 1930. De ronde schakelaars uit de Serie 1930 zwart zijn de perfecte afwerking voor een jaren 30 woning. Uiteraard is dit zwarte schakelmateriaal ook goed te verwerken in een moderne inrichting. Naast een kunststof variant kunt u ook kiezen voor Serie 1930 porselein. Naast Serie 1930 kunt u onder andere kiezen voor R.1 of R.3. R.1 is een allround succes. Met ronde raamcontouren en ronde centraaldelen zorgt R.1 voor een sympathieke uitstraling. R.3 toont de kracht van het contrast. R.3 afdekramen zijn namelijk hoekig en worden gecombineerd met ronde centraaldelen. In het zwart bieden beide series een luxe uitstraling van deze tijd.

Peha zwart schakelmateriaal

Zwart schakelmateriaal vindt u bij Peha in de Dialog serie. Peha Dialog zwart is niet alleen heel aantrekkelijk door de lage prijs, maar vooral door zijn design. Het Peha Dialog schakelmateriaal is verkrijgbaar in een intens diep zwarte kleur. De slanke zwarte afdekramen met licht afgeronde hoeken van glanzend thermoplast omlijsten de functie op een zeer stijlvolle manier. Het zwarte schakelmateriaal van Peha heeft de luxe uitstraling zonder torenhoge prijzen. Naast de zwarte Dialog afdekramen, biedt Peha ook nog de nog chiquere zwarte afdekramen met gemetalliseerde sierrand in het goud of chroom.

Niko zwart schakelmateriaal

Niko biedt naast zwart schakelmateriaal voor binnen ook zwart schakelmateriaal voor buiten, namelijk New Hydro. New Hydro zwart buitenschakelmateriaal bestaat uit spatwaterdichte stopcontacten, schakelaars, impulsdrukkers en nog veel meer. Schakelmateriaal in het wit of grijs kan een doorn in het oog zijn op uw zwarte gevel. Niko New Hydro zwart zorgt ervoor dat uw buitenschakelmateriaal eindelijk één is met zijn omgeving. New Hydro schakelmateriaal is als inbouw (met inbouwkader) en als opbouw (met onderbak) te monteren. Het is ook mogelijk om het Niko New Hydro zwarte schakelmateriaal te combineren met de bijpassende zwarte Glampère New Hydro tuinpaaltjes. Deze stijlvolle zwarte tuinpaaltjes kunt u plaatsen waar u maar wilt in tuinen of parken, zo bent u niet afhankelijk van muren.