TOP

Friends of Hue schakelaar

Met een Friends of Hue schakelaar bent u niet langer afhankelijk van uw smartphone voor het bedienen van uw slimme Philips Hue lampen. Een Friends of Hue schakelaar ziet eruit als een traditionele wandschakelaar en geeft u eenvoudige, directe controle over uw Philips Hue lampen. Stel de toetsen naar wens in de Philips Hue app in en creëer met één druk op de knop de gewenste ambiance met uw smart lampen. We hebben alle populaire Friends of Hue smart switches op een rij gezet en we beantwoorden de meeste gestelde vragen.

Navigeer snel naar: Alle Friends of Hue schakelaars of een rij | Waarom een Friends of Hue schakelaar kopen? | Hoe werkt een Friends of Hue schakelaar? | Friends of Hue schakelaar installeren

De meest populaire Friends of Hue schakelaars

Busch-Jaeger Friends of Hue schakelaar

Busch-Jaeger Friends of Hue schakelaar Busch-Jaeger Friends of Hue schakelaar

Bedien en dim uw slimme lampen met de Friends of Hue schakelaar van Busch-Jaeger. De Friends of Hue schakelaar kan twee individuele lichtscènes bedienen en functie van de toetsen op de Friends of Hue kan worden bepaald in de Philips Hue app. De Friends of Hue lichtschakelaar integreert in de Future Linear serie van Busch-Jaeger, waar de schakelaars zich kenmerken door een ietwat slank frame en duidelijke bedieningsknoppen. Busch-Jaeger biedt zowel losse Friends of Hue onderdelen als complete Busch-Jaeger Friends of Hue schakelaars.

Bekijk Busch-Jaeger Fiends of Hue smart switch

Niko Friends of Hue schakelaar

Niko Friends of Hue schakelaar Niko Friends of Hue schakelaar

De Friends of Hue schakelaar van Niko heeft een aantrekkelijk design met het kenmerkende brede frame en is verkrijgbaar in alpinwit, antraciet en mat zwart. U kunt de Friends of Hue schakelaar integreren in de populaire Niko Intense serie. Plak de Niko Friends of Hue dimschakelaar op de gewenste plek met de meegeleverde dubbelzijdige tape. Pas de functie van de toetsen van de Friends of Hue schakelaar aan naar wens in de Philips Hue app.

Bekijk Niko Friends of Hue smart switch

Jung A Range Friends of Hue schakelaar

Jung Friends of Hue schakelaar Jung Friends of Hue schakelaar

De Friends of Hue schakelaar van Jung uit de A Range heeft een heldere vormgeving gecombineerd met briljante Duitse technologie die we van Jung gewend zijn. De Jung Friends of Hue schakelaar heeft een glanzend oppervlak en een alpinwitte kleur.

Bekijk de Jung A Range Friends of Hue smart switch

 

Jung LS Range Friends of Hue schakelaar

Jung Friends of Hue schakelaar Jung Friends of Hue schakelaar

Deze slimme Friends of Hue schakelaar van Jung heeft een tijdloos elegant design met dun afdekraam en grote makkelijk te bedienen toetsen, in de stijl van Jung LS Range. De Jung Friends of Hue schakelaar heeft een glanzend oppervlak en een alpinwitte kleur.

Bekijk de Jung LS Range Friends of Hue smart switch

Senic Gira Friends of Hue schakelaar

Senic Gira Friends of Hue schakelaar Senic Gira Friends of Hue schakelaar

Een samenwerking met Senic en Gira heeft een uitstekende draadloze Friends of Hue schakelaar voortgebracht met de uitmuntende smart home technologie van Senic en het stijlvolle design van de Gira E2 schakelserie. De Friends of Hue smart switch van Senic Gira ziet er uit als een traditionele schakelaar met zijn scherpen hoeken en strakke lijnen. U kunt de Friends of Hue schakelaar krijgen met een glanzend witte, mat witte en mat zwarte afwerking. Meer dan 1 Friends of Hue schakelaar nodig? Ga dan voor een voordeel verpakking met 3 Friends of Hue schakelaars tegen een scherpe prijs.

Bekijk Senic Gira Friends of Hue smart switch

Senic Gira Friends of Hue schakelaar outdoor

Senic Gira Friends of Hue schakelaar outdoor Senic Gira Friends of Hue schakelaar outdoor

Senic Gira biedt ook een slimme oplossing voor buiten met de Senic Gira Friends of Hue outdoor schakelaar. Deze Friends of Hue schakelaar heeft een beschermingsgraad van IP44, waardoor hij bestand is tegen vocht. Het is dus geen probleem of deze Friends of Hue schakelaar op uw balkon, terras of naast een zwembad te plaatsen. Zo kunt u ook uw favoriete smart lampen buiten bedienen met deze Senic Gira Friends of Hue schakelaar met moderne mat zwarte afwerking.

Bekijk de Senic Gira Friends of Hue smart switch outdoor

EcoDim Friends of Hue schakelaar

Senic Gira Friends of Hue schakelaar Senic Gira Friends of Hue schakelaar

EcoDim heeft zijn assortiment uitgebreid met deze Friends of Hue schakelaars met een uitmuntende prijs-kwaliteitverhouding. Zo bedient u voordelig uw Philip Hue lampen met een draadloze EcoDim schakelaar. De schakelaar maakt contact met de Philips Hue app door middel van een Zigbee verbinding. Verder komt de schakelaar met een oplopend afdekraam, maar deze kan ook vervangen worden door een afdekraam van een ander merk en serie, zoals Gira systeem 55. In tegenstelling tot andere Friends of Hue schakelaars worden de EcoDim schakelaars gevoed door een CR2430 batterij. De EcoDim Friends of Hue schakelaars zijn verkrijgbaar met een glanzende zwarte of witte afwerking.

Bekijk EcoDim Friends of Hue smart switch

Andere Friends of Hue producten

Bekijk Friends of Hue smart switch video's

Waarom een Friends of Hue schakelaar kopen?

De Philips Hue lampen zijn hartstikke populair. Standaard bedient u slimme Hue lampen via de app op uw smartphone of tablet. De app onthoudt uw voorkeur voor lichtkleur en kleurintensiteit, waardoor uw lampen met één druk op de knop de juiste sfeer creëren. Met een Friends of Hue schakelaar, ook wel een Friends of Hue smart switch genoemd, bedient u uw slimme lampen ook met traditioneel ogende schakelaar. Veel mensen hebben namelijk ook behoefte aan een vaste Friends of Hue schakelaar naast de app. Deze Friends of Hue schakelaar kan bijvoorbeeld gebruikt worden wanneer gasten zonder app de verlichting willen bedienen, wanneer uw smartphone leeg is of wanneer hij simpelweg niet binnen handbereik ligt. De functies van de 4 toetsen op de Friends of Hue schakelaar kunnen in de app ingesteld worden, waardoor de schakelaar precies doet wat u wil. Op Elektrototaalmarkt zijn verschillende Friends of Hue schakelaars verkrijgbaar van populaire merken zoals Busch-Jaeger, Jung, Niko en Senic Gira.

Hoe werkt een Friends of Hue schakelaar?

Een Friends of Hue schakelaar heeft geen batterij en hoeft ook niet met draden aangesloten te worden. Dit komt omdat de schakelaar werkt op kinetische energie (m.u.v. EcoDim met batterij). Dit houdt in dat wanneer u op een knop van de Friends of Hue schakelaar drukt er genoeg energie wordt opgewekt om een draadloos signaal naar uw Philips Hue verlichting te sturen. Deze ‘Energy Harvesting’ technologie maakt het installeren van een Friends of Hue schakelaar kinderspel. U hoeft alleen de folie van de dubbelzijdig tape af te trekken en de schakelaar op te plakken op de gewenste plek. Het voordeel hiervan is dat de Friends of Hue schakelaar ook op oppervlakken geplakt kan worden waar inbouwschakelmateriaal niet of moeilijk geïnstalleerd kan worden zoals op tegels, op een de koelkast of op een schutting. Daarnaast levert het geen gedoe op met gaten boren en bekabeling en is het onderhoudsvrij.

Friends of Hue schakelaar installeren

De Friends of Hue schakelaar is draadloos en werkt zonder batterijen. Het plaatsen van de schakelaar gaat heel gemakkelijk met dubbelzijdig tape. Het is uiteraard nodig om Philips Hue lampen te hebben met de bij behorende Philips-Hue app (versie 3.2 of hoger). De app leidt u stap voor stap door het proces van het installeren van de Friends of Hue schakelaar. Voor het gebruiken van een Friends of Hue schakelaar is een Philips Hue bridge 2.0 nodig. Met dit apparaat is het mogelijk om maar liefst 25 Friends of Hue schakelaars te programmeren. Maximale functionele veiligheid is gegarandeerd dankzij de Zigbee-Mesh-technologie.