LED verlichting

LED verlichting is de nieuwe norm. Vervang nu ook uw oude type verlichting door LED verlichting. De beste keuze maken? Lees dan eerst de veelgestelde vragen over verlichting.

TOP

Voordelen van Elektrototaalmarkt

Op ma. t/m do. vóór 21.00 besteld,
volgende dag in huis

Hoogste klanttevredenheid

Levering op
gewenste leverdatum

Gratis verzending
boven €150

LED verlichting

LED verlichting is de nieuwe norm geworden. Dat is niet zo gek als u de voordelen van de LED verlichting nagaat. Niet alleen is LED verlichting beter voor het milieu, omdat LED verlichting minder stroom verbruikt dan de oude halogeen- of gloeilamp, ze zijn ook een stuk beter voor de portemonnee. Een LED lamp gaat namelijk extreem lang mee, waardoor de lamp niet vaak vervangen hoeft te worden. Bent u bang dat LED verlichting alleen koud blauw licht geeft? Dit is als lang verleden tijd, want vandaag de dag kunnen LED lampen echte sfeermakers zijn.

Als u LED verlichting koopt, is het natuurlijk van belang om eerst te weten welk soort armatuur u wilt hebben. Bij Elektrototaalmarkt hebben wij onder andere LED wandlampen of LED plafondlampen, die aan de muur of plafond kunnen worden gemonteerd. Als u wilt dat uw LED lamp minder opvalt, kunt u gaan voor een LED inbouwspot. Veel kantoren en openbare ruimtes maken gebruik van onderhoudsvriendelijke LED panelen. Ook voor buiten is er volop LED verlichting verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan sfeervolle LED padverlichting of handige LED prikspots. Let erop bij het kopen van een LED lamp voor buiten, of voor een LED lamp in andere vochtige ruimtes zoals een badkamer, dat de beschermingsgraad (IP) hoog genoeg is.

Heeft u al een LED armatuur en wilt u alleen een LED lamp zelf kopen? Dat is bij Elektrototaalmarkt geen probleem. Bedenk bij het uitzoeken van een LED lamp in ons assortiment dat u de goede lichtkleuren en hoeveelheid lumen kiest. Kies bijvoorbeeld in een keuken een wat feller en koeler licht, zodat u aanrecht goed verlicht wordt. Voor sfeerlicht is het gebruikelijker om een warme lichtkleur te nemen. Tenslotte is het ook goed om te bedenken welke fitting en vorm de LED lamp moet zijn. Ten eerste moet de lamp natuurlijk in de armatuur passen. Daarnaast moet het er ook netjes uitzien. Zeker als de LED lamp te zien is in de armatuur, ga dan voor een stijlvolle LED lamp. Een goed voorbeeld van die soort lampen bevindt zich in de Classic LEDBulb D serie van PHILIPS met decoratieve LED lampen met verschillende vormen.

Topmerken LED lampen

Elektrototaalmarkt biedt veel verschillende soorten LED verlichting van diverse merken zodat u de LED lamp vindt die u zoekt. Met meer dan 120 jaar ervaring loopt Philips voorop op het gebied van innovatieve verlichting en levert zowel hoogwaardige LED lampen, als armaturen in alle vormen en maten. Bij Elektrototaalmarkt vindt u de Philips LED lamp die u zoekt, van LED spots, LED capsules, kaarsvormige LED lampen tot LED lampen die op ouderwetse gloeilampen lijken. Een ander zeer gewaardeerd bedrijf als het gaat om LED verlichting is het familiebedrijf Bailey. Bailey biedt populaire alternatieve voor ouderwetse gloeilamp, zoals de lampen van de EcoBasic serie. Ook EcoBright, Klemko en Lumiance zijn populair in ons LED verlichting assortiment.

Veelgestelde vragen over verlichting

Op de 'Veelgestelde vragen over verlichting'-pagina vindt u alles wat u moet weten over verlichting. Bent u op zoek naar een lichtbron maar weet u niet welk type lichtbron u precies moet hebben? Wat betekenen de verschillende kleurtemperaturen? Wat is belangrijk voor op kantoor? En wat is eigenlijk het verschil tussen lumen, lux en watt? Wij beantwoorden dit met behulp van de volgende vragen!