Levering

TOP

Afleveren artikelen

Elektrototaalmarkt.nl zorgt ervoor dat de producten aan huis (of op het door u aangegeven afleveradres) bezorgd worden. De pakketten worden verstuurd met een pakketdienst (PostNL, DPD of GLS) en alle pakketten hebben een 'track en trace'-nummer. De tijden waarop geleverd wordt zijn van 08.00 uur tot en met 20.30 uur. In principe worden de artikelen in uw bestelling in 1 keer geleverd.  

Als u niet thuis bent wordt er geprobeerd uw pakket af te leveren bij uw directe buren. Wanneer dat niet mogelijk is of als uw buren ook niet aanwezig zijn zal DPD uw pakket afgeven bij een Parcelshop bij u in de buurt. U ontvangt in dat geval een bevestiging van DPD met daarop het adres waar u het pakket af kunt halen. Dagdelen voor bezorging of een specifiek tijdstip afspreken behoort helaas niet tot de mogelijkheden. Wanneer er geen levering mogelijk is door PostNL, ontvangt u van de bezorger een bon met meerdere mogelijkheden om het pakket alsnog in ontvangst te kunnen nemen.

Let op: afleveren aan een postbus is niet mogelijk! Wij leveren niet aan België. 

Als uw bestelling een artikel bevat dat langer is dan 140cm kunnen wij de order niet met PostNL, DPD of GLS versturen. De bestelling wordt dan geleverd door een transporteur die deze lengtes wel kan vervoeren. Hiervoor maken wij een afleverafspraak met u omdat de bestelling persoonlijk aangenomen moet worden. Met deze vervoerder is levering op zaterdag niet mogelijk.

Levertijden

Als u op werkdagen vóór 16:30 uur een bestelling plaatst, verzenden wij de bestelling (indien geheel op voorraad) voor levering de volgende dag. Snelle levering; daar staan wij voor! Wij leveren daarbij zelfs op zaterdag, zodat u in het weekend direct met uw producten aan de slag kunt (uitgezonderd bestellingen met producten langer dan 140cm).

Bovendien kunt u bij ons uw gewenste leverdatum kiezen. Wilt u bijvoorbeeld uw producten op zaterdag hebben geleverd, dan selecteert u eenvoudig die gewenste datum in de kassa. 

Wij doen er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers van de producten. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze schuld om vertragingen optreden bij de fabrikanten en/of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven levertijden nooit 100% kunnen garanderen.

Wij willen u derhalve adviseren om niet langer te wachten met het plaatsen van uw bestelling dan voor u strikt noodzakelijk is.

Wijze van afleveren

Het vervoer wordt door ons uitbesteed aan een externe vervoerder. De producten worden aan de (eerste) voordeur, op de begane grond afgeleverd. Dit betekent dat u zelf in eventueel verticaal transport (b.v. naar de 1e verdieping) moet voorzien. Afleveren aan een postbus is helaas niet mogelijk.

Kosten afleveren

Binnen Nederland:
De kosten van levering proberen wij uiteraard zoveel mogelijk te beperken. In sommige gevallen zijn we toch genoodzaakt om voor de levering verzend- & administratiekosten in rekening te brengen:

  • Voor bestellingen onder de € 150,00 in Nederland rekenen wij € 5,95
  • Bestellingen boven de € 150,00 worden gratis thuisbezorgd

Enkele producten onder de € 150,00 zijn uitgesloten van verzendkosten en worden wel gratis thuisbezorgd. Voor producten waar speciaal vervoer voor nodig is en niet met PostNL, DPD of GLS verzonden kunnen worden geldt een ander aflevertarief. Dit zijn bijvoorbeeld grote producten zoals een PVC buis van 4 meter, aardelectrodes van 2 en 3 meter en ventilatiekanalen vanaf 3 meter. Wij maken in dit geval vóór levering een afleverafspraak met u.