TOP

Wat zijn de mogelijkheden in buitenverlichting?

Verlichting in de tuin doet wat voor het totaalplaatje van uw huis. Niet alleen qua sfeer en design, maar ook qua functionaliteit en veiligheid. Waar kiest u voor?

Functionaliteit | Design | Veiligheid | Alle buitenverlichting

Functionaliteit

Om een weloverwogen keuze te maken dient u eerst na te gaan wat voor buitenverlichting u precies wilt. Wilt u bijvoorbeeld functionele verlichting bij uw oprit of tuinpaden? Dat zorgt er namelijk voor dat u niet op de tast hoeft rond te lopen in uw eigen tuin. De juiste buitenverlichting zorgt ervoor dat u niet meer in het donker staat te zoeken naar de juiste sleutel van de voordeur en dat u op zomeravonden langer van uw tuin kunt genieten. Juist dat gevoel van comfort vormt de meerwaarde van goede buitenverlichting. 

Functionele buitenverlichting

Design, sfeer

Wilt u juist meer sfeer in uw tuin creëren? Want naast functionaliteit biedt goede verlichting ook een stukje weelde. Accentverlichting met prikspots of lantaarns lichten uw mooiste borders aan. Lekker buiten zitten met een wijntje of een goed boek geeft u het gevoel op vakantie in eigen tuin te zijn. Niet alleen in de zomer, maar ook in andere jaargetijden creëert sfeervolle verlichting moeiteloos een intieme sfeer en een gezellig gezicht als het buiten guur is.

Designvolle buitenverlichting

Veiligheid

Mooie sfeerverlichting geeft niet alleen beter zicht over uw tuin, maar is ook voor uw veiligheid. Een dief laat het wel uit zijn hoofd om in een verlichte tuin binnen te dringen. Onderzoek laat zien dat het aantal inbraken stijgt als het vroeg donker wordt. Tegelijkertijd blijkt dat buitenverlichting de kans op ongewenst bezoek aanzienlijk verkleint. Reden te meer om voor goede tuinverlichting te kiezen. Bovendien zorgt goede buitenverlichting voor een veilige woonsituatie, doordat u bijvoorbeeld niet meer struikelt over een traptrede of drempel. Een prettig idee!

Alle buitenverlichting

Waar u in buitenverlichting voor gaat is natuurlijk aan u. Een combinatie van alle facetten; design, functionatilteit én veiligheid, is de ideale situatie. Weet u nog niet welke buitenverlichting u wilt? Bekijk en lees hieronder over alle verschillende soorten buitenverlichting.

Bekijk alle buitenverlichting