Betaalmogelijkheden

TOP

Bij Elektrototaalmarkt.nl kunt u op verschillende manieren betalen:

Naast veilig betalen is betaalgemak bij Elektrototaalmarkt.nl vanzelfsprekend. Het betaalplatform Buckaroo is onze payment service provider (PSP). Buckaroo is verstrekker van veilige online betaalmethodes. Hieronder volgt een korte uitleg over wat de diverse betaalmethoden inhouden:


iDEAL
Als u kiest voor betalen via iDeal maakt u direct bij het afronden van uw bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving of app van uw eigen bank. iDeal is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDeal.nl vindt u de vele voordelen van deze betaalmethode.

Creditcard
Betaal makkelijk en snel met uw creditcard van VISA, Maestro of Mastercard. Hierbij vult u uw persoonlijke- en kaartgegevens in. Het voordeel hiervan is dat het bedrag pas later van uw rekening wordt gehaald via uw creditmaatschappij. In lijn met de PSD2 wet berekenen wij geen toeslag voor creditcard betalingen.

PayPal
Met PayPal bent u altijd beschermd door een extra beveiliging. Indien u kiest voor PayPal kunt u inloggen met uw account en hoeft u niet nogmaals uw financiële gegevens, zoals bankgegevens of creditcardnummer, bij ons in te vullen. Voor deze betaalmethode wordt 1,5% van het totale orderbedrag extra in rekening gebracht. Omdat deze betaling via een externe (third) partij Paypal verloopt, mogen we in lijn met de PSD2 wet voor deze betaalmethode de kosten wel doorbelasten. 

Klarna
Shop nu en betaal later in 30 dagen met Klarna. Met Klarna betaalt u niets voordat u uw bestelling heeft ontvangen. Ter goedkeuring van uw betalingsverzoek voert Klarna altijd een gegevenscontrole uit. Mocht de betaling onverhoopt niet worden goedgekeurd, dan kunt u uw bestelling altijd met een andere betaalmethode voldoen. Het maximale orderbedrag is 2500 euro.

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u op de site van Klarna. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Riverty (Afterpay)
Wilt u nu iets kopen, maar de aankoop graag later (achteraf) betalen? Dat kan met Riverty. Met Riverty, voorheen Afterpay, bepaalt u grotendeels zelf wanneer u de aankoop betaald. Het maximale orderbedrag is 1250 euro. Omdat deze betaling via een externe (third) partij verloopt, mogen we in lijn met de PSD2 wet voor deze betaalmethode wel extra kosten doorbelasten. 

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Riverty. Riverty hanteert een strikt privacybeleid in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Riverty's privacy statement verwerkt.

Tinka
Wilt u nu iets kopen, maar de aankoop graag in termijnen betalen? Dat kan met Tinka. Met Tinka gespreid betalen met krediet bepaalt u grotendeels zelf in hoeveel maanden u de aankoop terugbetaald. De vastgestelde rente per jaar is 11,9%. Uiteraard is het mogelijk om kosteloos eerder af te lossen. Als nieuwe klant wordt u eerst geverifieerd. Wanneer u al een overeenkomst heeft met Tinka kunt u direct tot aankoop overgaan. Aanvragen van boven de 250 euro worden geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Bij aanvragen van meer dan 1000 euro stelt Tinka u een aantal vragen over uw inkomen en lasten, zodat het zeker is dat Gespreid betalen bij u past. U kunt gespreid betalen voor aankopen tot 5500 euro. Wilt u meer weten over gespreid betalen met Tinka, kijk dan op de klantenservicepagina van Tinka.

Vooruitbetaling
U kunt ook kiezen voor vooruitbetaling. Als u deze optie selecteert dient u het openstaande bedrag over te maken op IBAN NL86 RABO 0311694330 t.n.v. Elektrototaalmarkt, o.v.v. uw bestelnummer. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra wij de betaling hebben ontvangen gaan wij over tot uitlevering van uw bestelling.