Betaalmogelijkheden

TOP

Bij Elektrototaalmarkt.nl kunt u op verschillende manieren betalen:

Hieronder volgt een korte uitleg over wat de diverse methoden inhouden:


iDEAL
Als u kiest voor betalen via iDeal maakt u direct bij het afronden van uw bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van uw eigen bank. iDeal is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDeal.nl vindt u de vele voordelen van deze betaalmethode.

Creditcard
Betaal makkelijk en snel met uw creditcard van VISA, Maestro of Mastercard. Hierbij vult u uw persoonlijke- en kaartgegevens in. Het voordeel hiervan is dat het bedrag pas later van uw rekening wordt gehaald via uw creditmaatschappij. In lijn met de PSD2 wet berekenen wij geen toeslag voor creditcard betalingen.

PayPal
Met PayPal bent u altijd beschermd door een extra beveiliging. Indien u kiest voor PayPal kunt u inloggen met uw account en hoeft u niet nogmaals uw financiële gegevens, zoals bankgegevens of creditcardnummer, bij ons in te vullen. Voor deze betaalmethode wordt 1,5% van het totale orderbedrag extra in rekening gebracht. Omdat deze betaling via een externe (third) partij Paypal verloopt, mogen we in lijn met de PSD2 wet voor deze betaalmethode de kosten wel doorbelasten. 

Klarna
Shop nu en betaal later in 14 dagen met Klarna. Met Klarna betaalt u niets voordat u uw bestelling heeft ontvangen. Let er wel op dat als u met Klarna wilt betalen het minimale orderbedrag 25 euro bedraagt. Ter goedkeuring van uw betalingsverzoek voert Klarna altijd een gegevenscontrole uit. Mocht de betaling onverhoopt niet worden goedgekeurd, dan kunt u uw bestelling altijd met een andere betaalmethode voldoen.

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u gebruikersvoorwaarden van Klarna. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Afterpay
Wilt u uw bestelling eerst ontvangen en dan pas betalen? Dat kan met Afterpay. Na ontvangst van de artikelen krijgt u per mail het betaaloverzicht van Afterpay. U dient het orderbedrag dan binnen 14 dagen door middel van overschrijving of de iDeal betaalbutton in de digitale factuur te voldoen. Let er wel op dat als u met Afterpay wilt betalen het orderbedrag tussen de 10 en 1250 euro moet zijn. Ter goedkeuring van uw betalingsverzoek voert AfterPay altijd een gegevenscontrole uit. Mocht de betaling onverhoopt niet worden goedgekeurd, dan kunt u uw bestelling altijd met een andere betaalmethode voldoen. Voor betaling via Afterpay berekenen wij verwerkingskosten van 3% van het totale orderbedrag. Omdat deze betaling via een externe (third) partij Afterpay verloopt, mogen we in lijn met de PSD2 wet voor deze betaalmethode de kosten wel doorbelasten.

Vooruitbetaling
U kunt ook kiezen voor vooruitbetaling. Als u deze optie selecteert dient u het openstaande bedrag over te maken op IBAN NL86 RABO 0311694330 t.n.v. Elektrototaalmarkt, o.v.v. uw bestelnummer. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra wij de betaling hebben ontvangen gaan wij over tot uitlevering van uw bestelling.