Over ons

TOP

Elektrototaalmarkt.nl is een webshop op het gebied van elektrotechniek met een enorm assortiment van kwalitatief hoogwaardige A-merk elektromaterialen. Het team achter Elektrototaalmarkt.nl bestaat uit deskundige medewerkers met jarenlange ervaring in de elektrobranche. Met deze combinatie van A-merk artikelen en deskundigheid zijn wij altijd in staat u te voorzien van het juiste product tegen de voordeligste prijzen!

Wilt u graag met onze specialisten spreken voor deskundig advies? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze missie

Uit ieder contactmoment met Elektrototaalmarkt.nl dient u als klant dienstbaarheid, betrouwbaarheid en professionaliteit te ervaren. Wij staan voor het nakomen van afspraken. Dat verwachten wij van elkaar intern, van onze leveranciers en daar mag u als klant ons ook aan houden. De combinatie van een goed overwogen assortiment van louter A-kwaliteit merken en onze deskundigheid moet ervoor zorgen dat u als klant altijd het juiste product binnen krijgt en de klus op tijd kan afmaken. En uiteraard kunt u bij ons terecht voor elektrotechnische vragen en teruggrijpen op een kloppende aftersales. Door onze producten en kennis met u te delen hopen wij een duurzame relatie met u op te bouwen!

Onze visie

Elektrototaalmarkt wilt uitgroeien tot marktleider in het aanbod van elektrotechnische materialen aan consumenten en de klein zakelijk markt in Nederland. Wij staan voor kwaliteit en proberen dit zowel online als offline uit te stralen. Binnen ons bedrijf heerst namelijk een mentaliteit om onze klanten met toegevoegde waarde te willen helpen. Producten en techniek staan namelijk nooit op zich, maar dienen aangevuld te worden met kennis. Daarom trainen wij onze mensen wekelijks, zodat we altijd up-to-date zijn over alle producten in onze webshop. Bovendien zijn er goede afspraken gemaakt met onze leveranciers om onder andere garantie, kennis en informatie te waarborgen!

Team Elektrototaalmarkt

Contact gegevens

Elektrototaalmarkt.nl is onderdeel van:

E-Shop B.V.
Canadabaan 18 A
5388 RT Nistelrode

Tel: 0412-615552
Fax: 0412-613688
WhatsApp: 0412-615552
E-mail: info@elektrototaalmarkt.nl

Vestigingsadres:
Noorderbaan 6
5388 RB Nistelrode

Telefonisch bereikbaar:
Ma - Do: 08.30u - 21.00u
Vr: 08.30u - 17.00u

Bankgegevens

IBAN nummer: NL86 RABO 0311694330
BIC CODE: RABONL2U

Overige bedrijfsgegevens

KvK nummer: 66558212
BTW nummer: NL856607332B01