Centrifugaal ventilator

Filteren
Selectie verfijnen
TOP
van de

1 product

Tonen als Lijst Foto-tabel
Het meest verkocht in deze categorie
 1. /i/t/itho-daalderop-er-centrifugaalventilator-4139384.jpg
  Itho Daalderop ER - Centrifugaalventilator 713-1360
  Nu 1.561,00 Normaal 2.664,42

  Centrifugaalventilator 2080m³/h
  Verpakt per 1 stuk

  Meer informatie
  ca. 9 dagen levertijd
  Nu 1.561,00 Normaal 2.664,42
van de

1 product

Tonen als Lijst Foto-tabel

Centrifugaalventilator

Centrifugaalventilatoren zin bij uitstek geschikt voor bedrijfsventilatie. Dit type ventilatoren zijn dusdanig geconstrueerd dat ze met een minimum aan energieverbruik een maximum aan luchtverplaatsing bij extreem hoge tegendrukken realiseren. Door zijn hoge druk en lage geluidsniveau is de centrifugaalventilator ideaal voor in kantoren, werkplaatsen en scholen. Er zijn modellen voor zowel de utiliteit als de industrie.

Het toepassingsgebied voor centrifugaalventilatoren is vrijwel onbeperkt. Zo zijn bijvoorbeeld Itho Daalderops centrifugaalventilatoren geschikt voor de algemene ventilatie van ruimtes, de afzuiging van lasdampen en uitlaatgassen, de ventilatie van bedrijfskeukens, de afzuiging van bak- en braadovens en de afzuiging van slijp- en schuurmachines. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor de koeling van apparaten zoals transformatoren, motoren en drukmachines. Deze centrifugaalventilatoren zijn standaard geschikt voor buitenopstelling.

Itho Daalderop biedt de ER en de ERS reeks centrifugaalventilatoren. Het verschil tussen deze twee series ventilatoren zit hem in het toerental. ER centrifugaalventilatoren hebben 1400 omwentelingen per minuut, ERS ventilatoren hebben daarentegen 2800 omwentelingen per minuut. Met een ER(S) centrifugaalventilator van Itho Daalderop bent u verzekerd van een uitstekende ventilatoren geschikt voor vrijwel iedere toepassing.