Rondslingerende kabels vormen een probleem, thuis en op het werk. Er blijft stof tussen de kabels zitten, ze vormen een potentieel struikel- en valgevaar en er is meer kans op kabelbreuk. Werk daarom alle kabels netjes weg en creëer een opgeruimde werkomgeving waar je comfortabel en veilig kunt werken. Lees meer over het wegwerken van kabels in deze blog.

Kabeldoorvoer

Een kunststof bureaudoorvoer is een eenvoudige oplossing om bekabeling van aangesloten apparatuur netjes weg te werken via het bureaublad. Afhankelijk van de dikte en hoeveelheid van de kabels kun je doorgaans kiezen uit doorvoeren met diverse afmetingen.

Kabelgeleider

Een andere geweldige toepassing om kabelmanagement toe te passen is de kabelgeleider. Een kabelgeleider maakt het mogelijk meerdere kabels samen te binden. Daarnaast verhoog je met behulp van een kabelgeleider de netheid, orde en veiligheid van de werkomgeving. Er hangen namelijk geen rommelige kabels in het zicht en je voet kan ook niet meer blijven hangen in een wirwar van kabels.

Vloerkanaal

Het vloerkanaal is ideaal voor toepassing op de werkvloer. Het werkt kabels rondom verschillende werkplekken netjes weg waardoor de ruimte beter schoongehouden kan worden. Vloerkanalen zijn er in verschillende materialen zoals RVS, aluminium en rubber. Zo zorgt een vloerkanaal met rubber ervoor dat het op vele soorten ondergrond moeiteloos vast ligt.


Bekijk hier meer over kabelmanagement.