Krijg grip op een stabiele, aangename temperatuur met een DTD convectorkachel van Dimplex. Naast dat deze convectorkachels met de hand bedienbaar zijn, kunnen ze ook op afstand worden bediend via een app.

Dimplex DTD convectorkachel

Ontworpen volgens Scandinavisch design kenmerken DTD convectorkachels zich door een slank en modern design, vol functionele details. De vlakke voorzijde met de uitstroomopening aan de bovenzijde geven de DTD convectorkachel een modern aanzicht. Doordat de uitstroomopeningen zich aan de bovenzijde bevinden wordt een ruimte gelijkmatig verwarmd. De gewenste temperatuur van de elektrische Dimplex convector kunt u instellen met de praktische knop. De geïntegreerde elektronische besturing creëert de exacte kamertemperatuur voor een efficiënte werking. Verder heeft de DTD convectorkachel een toonaangevend laag energieverbruik in standby-modus van slechts 0,5W. Door zijn DIPX4 classificatie is de convectorkachel ook geschikt voor badkameromgevingen.

Dimplex DTD convectorkachel badkamer

Aan de wand en vrijstaand inzetbaar

De DTD convectorkachel wordt geleverd met speciale beugels om de convectorkachel snel en eenvoudig aan de wand te bevestigen. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een fraaie bijpassende wielenset. Zo kunt u de convectorkachel ook vrijstaand gebruiken en op meerdere plekken inzetten, met behoud van het fraaie ontwerp!

Dimplex DTD convectorkachel vrijstaand

Op afstand bedienbaar door netwerk hub en controle unit

DTD4T convectorkachels zijn standaard met handbediening. Wilt u de convector ook graag op afstand kunnen bedienen? Dan kan de handmatige controle unit worden gewisseld met een draadloze controle unit en netwerk hub. De netwerk hub dient als transmitter tussen de router en thermostaat, waardoor u de convectorkachel op afstand kunt bedienen. U kunt de convector op afstand bedienen via de NOBO Energy Control app.

Dimplex DTD controle unitsAls controle unit kunt u kiezen tussen een standaard (NCU-ER) en digitaal controle unit (NCU-2R). Het voordeel van de standaard controle unit is dat de convector dan alleen bedienbaar is via de app. Dit is ideaal voor (woon)situaties, zoals kleuterscholen en scholen, waarbij wijzigingen van de instellingen door derden niet gewenst zijn. Met de digitale besturingseenheid kunt u naar keuze de convector via de app of met de hand op unit zelf bedienen, waarbij de heldere display de temperatuur en status weergeeft.