De eerste nachten met vorst zijn inmiddels een feit. In veel situaties worden buitenleidingen en -kranen in de winter afgesloten, dit om bevriezing en schade te voorkomen. Er is ook een meer eenvoudige oplossing: maak met vorstvrijlint je buitenleidingen en buitenkraan vorstvrij. Bevroren een gesprongen waterleidingen behoren definitief tot de verleden tijd.

Nooit meer gesprongen waterleidingen met vorstvrijlint

Je bent niet de eerste die vergeet de buitenkraan af te sluiten. Het is echter wel belangrijk, want een bevroren waterleiding kan behoorlijke schade veroorzaken. Voorkom dat een leiding knapt en bespaar jezelf waterschade en een hoop ellende. Met vorstvrijlint behoren gesprongen en bevroren waterleidingen definitief tot het verleden. En dat zonder dat je steeds opnieuw je buitenkranen zorgvuldig dient af te sluiten. Slechts één keer monteer je het vorstvrijlint met de automatische thermostaat en stekker langs de waterleiding. Hierdoor ben je verzekerd van een betrouwbare en energiezuinige vorstbeveiliging.
Monteer het vorstvrijlint vandaag nog en wordt nooit meer verrast door invallende vorst. Bij Elektrototaalmarkt vind je deze verwarmingsproducten van de merken Magnum en Thermaflex.