TOP

Alles over ventilatie

Goede ventilatie is belangrijk. De keuze van ventilatie hangt af van een aantal factoren. Een ding wat zeker is is dat ventilatie onmisbaar is in uw huis. Welke mogelijkheden zijn er, waarom is het eigenlijk zo belangrijk en waar moet u nog meer op letten bij uw keuze? We leggen het u uit op deze pagina.

Welke mogelijkheden zijn er in ventilatie?

Wanneer u op zoek bent naar ventilatie voor in uw huis, is het belangrijk om te weten welke plekken u in huis geventileerd wilt hebben. Wilt u ventilatie in uw badkamer, uw woonkamer of in uw hele huis? Voor elke toepassing zijn er verschillende soorten ventilatoren. Lees hieronder meer voor welke toepasssingen welke ventilatoren beschikbaar zijn.

Lees meer welke mogelijkheden er zijn in ventilatie

Waarom is ventilatie belangrijk?

Wat is ventilatie? Wat is ventilatie?

In huis is het ontzettend belangrijk dat u goed en op de juiste manier ventileert. Uw gezondheid is namelijk het allerbelangrijkste. Wat moet u nog meer weten over het goed ventileren van uw huis? Lees het op onderstaande pagina.

Lees meer waarom ventilatie belangrijk is

Waar moet u op letten bij ventilatie?

Waar op letter bij ventilatie Waar op letter bij ventilatie

Er zijn een aantal aspecten belangrijk bij het kiezen van ventilatie voor in huis. Ook is het belangrijk dat u weet wat termen als capaciteit, luchtstroom en BTU betekenen. 

Deze waardes moet u in acht nemen bij de aanschaf van een ventilatiesysteem

Wat is het verschil tussen mechanische ventilatie (MV) en warmterugwinunits (WTW)