Tegenwoordig kunnen we verschillende apparaten via een app op onze smartphone bedienen, ook in huis wordt dit steeds gewoner. Draadloos is de nieuwe standaard. Ook verlichting is eenvoudig via een speciale draadloze afstandsbediening te bedienen. De producten van het merk KlikAan KlikUit maken het leven een stuk makkelijker. Bedien alle lampen en schakelaars in huis vanuit je luie stoel.

KlikAan KlikUit

Neerploffen op de bank na een lange dag en dan erachter komen dat je het keukenlicht aan hebt gelaten klinkt veel mensen wel bekend in de oren. Opstaan en teruglopen hoeft niet meer, bedien je lamp eenvoudig met het KlikAan KlikUit systeem. Het KlikAan KlikUit systeem bestaat uit zenders en ontvangers. Bedien niet alleen lampen met het KlikAan KlikUit systeem, ook zonwering, rolluiken en deurbellen kun je draadloos bedienen.

KlikAan KlikUit

Hoe werkt KlikAan KlikUit?

KlikAan KlikUit is ontzettend makkelijk in gebruik én in installatie. Hieronder zie je een stekkerdoos ontvanger, deze plaats je eenvoudig in een stopcontact. Steek daarna de stekker van de lamp die je draadloos wil bedienen in de stekkerdoos ontvanger. Daarna meld je de afstandsbediening aan bij de ontvanger. Bedien daarna de lamp helemaal draadloos.

KlikAan KlikUit

Breid het KlikAan KlikUit systeem uit

Omdat veel KlikAan KlikUit afstandsbedieningen meerdere kanalen hebben, kun je je KlikAan KlikUit systeem naar wens uitbreiden. De AYCT-102 heeft bijvoorbeeld 16 kanalen. Stel geheel naar persoonlijke voorkeur in welke lampen je op welk kanaal wilt bedienen.
Denk je erover te beginnen met KlikAan KlikUit? Ga dan voor een startset. Bekijk hier het complete KlikAan KlikUit assortiment.