Een perfecte ruimte bestaat uit vele indrukken. Het samenspel van vormen, kleuren en licht is bepalend. Een spannende harmonie ontstaat uit de rechte en convexe lijnen van de serie ABB Busch-Jaeger Balance® SI. Zo past hij universeel bij vele inrichtingsstijlen. Busch-Balance is eenvoudig eigentijds en gewoonweg ideaal. Lees meer over de Balance SI serie in de blog.

Twee programma’s voor ieders smaak

Vanaf nu heb je Bij ABB Busch-Jaeger de keus uit twee standaard schakelaarprogramma’s. Reflex SI met de bekende klassiek afgeronde hoeken en daarnaast de allernieuwste evenwichtig rechtlijnige variant: Busch-Balance SI.

Busch Jaeger Balance & Reflex SI schakelmateriaal

Ik SI jullie helemaal zitten. Beide.

De klassieke schakelaar Reflex SI maakt reeds decennia deel uit van het programma en is technisch up-to-date. Hij past perfect bij ieder interieur. Busch-Balance® SI zorgt voor veelzijdigheid in het SI-programma. Een spannende harmonie ontstaat uit de rechte en convexe lijnen van de nieuwe Busch-Balance® SI. Busch-Balance® SI en Reflex SI - eenvoudig eigentijds en gewoonweg ideaal.

Tekststrookhouder

Informatie over de functie van de schakelaar blijft dankzij het op het draagraam bevestigde tekstveld behouden, ook als de afdekking verwijderd is.

Veelzijdige gebruiksmogelijkheden

Het programma Busch-Balance SI en Reflex SI is verkrijgbaar in een 1- tot 5-voudig afdekraam. Het afdekraam kan verticaal en horizontaal gemonteerd worden.

Afmetingen

Busch Jaeger Balance SI schakelmateriaal

Busch-Jaeger Balanci SI is verkrijgbaar vanaf medio september/oktober 2015. Vragen? Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 op het nummer 0412-615552 of via de mail op info@elektrototaalmarkt.nl