Nu verkrijgbaar in de Berker series S.1, B.3 en B.7

Hager introduceert nu nieuwe mooi geprijsde automatische schakelaars die reageren op beweging om vervolgens met vaste nalooptijd de verlichting in te schakelen. Hierdoor is dit product heel geschikt bijvoorbeeld toe te passen in gangen en toiletruimte. De grote voordelen zijn het comfort en je bespaart er ook nog energie mee omdat de verlichting alleen aangaat als er beweging wordt gedetecteerd.

Groot bereik

De automatische schakelaars hebben een kijkhoek van 180 graden met een detectiegebied van 10 meter bij 12 meter bij een montagehoogte van 1,10 meter. De kijkhoek kan verkleind worden en de gevoeligheid en aanspreekhelderheid zijn instelbaar.

Twee varianten

Er zijn twee verschillende basiselementen van de automatische bewegingsschakelaar:
- De 2-draadsuitvoering: eenvoudig uitwisselbaar met bijvoorbeeld een bestaande schakelaar en geschikt voor dimbare lichtbronnen (max. 200 W)
- De 3-draadsuitvoering: geschikt voor elk type lichtbron of andere belasting (max. 1000 W)

Voor het uitkiezen van het basiselement neem gerust contact met ons op zodat wij u hierover kunnen adviseren.

Afdekkingen van het basiselement

Voor de basiselementen zijn er verschillende afdekkingen in verschillende kleuren beschikbaar namelijk voor de Berker series S.1, B.3 en B.7. Later dit jaar zullen ook voor de andere series van Berker afdekkingen beschikbaar komen.