Wil jij een aangename lichtervaring beleven op elke plek in het huis wanneer je maar wilt? De Busch-Jaeger dimmers bieden precies de lichtervaring die je zoekt doordat je die zelf kunt instellen. Ze zijn ook op de toekomst gericht door de Busch-Jaeger LED dimmers.

Van 1 naar 2 zonder sloopwerkzaamheden

Met Busch-Jaeger memory-seriedimmer ga je gemakkelijk van een serieschakelaar naar twee dimmers zonder extra breek en sloopwerk. Hiervoor zijn twee varianten. Als je de optie wisselschakelaar/draaidimmer op de dimmerknop indrukt kan een extra punt tot maximaal 6A worden ingeschakeld. Wanneer je kiest voor de Busch-memory-seriedimmer, kun je met de bedieningswip de lamp schakelen en dimmen. Kort indrukken is aan en uit. Lang indrukken is dimmen.
Busch-Jaeger dimmer

Meerdere bedieningspunten in een ruimte

Heb je in huis ruimtes met meerdere deuren? Dan hoef je nooit meer in het donker te zoeken naar de enige lichtschakelaar. Met Busch-Jaeger dimmers kun je jouw lamp vanaf maximaal 5 plekken bedienen. Dit is te realiseren door de draaidimmernevenposten, maar natuurlijk ook door kruis- of wisselbedieningen. Het beste resultaat creëer je als de bediening van de nevenpost en de dimmers identiek zijn.

Busch-Jaeger afstandbediening

Met de Busch-Jaeger dimmer met afstandbediening kun je gemakkelijk vanuit  je luie stoel je lampen bedienen. Je kunt niet alleen je lichtbronnen dimmen of schakelen, het is ook mogelijk om de stereo-installatie of de jaloezie te bedienen. Zo hoef je niet uit je stoel op te staan om de lamp of elektrisch apparaat te bedienen.

Busch-Jaeger LED dimmer

Busch-Jaeger denkt ook aan de toekomst door te denken aan LED lampen. LED lampen zijn tegenwoordig namelijk de modernste lampen. Ze verbruiken slechts maar een vijfde van de energie vergeleken met de oude halogeen- gloei lampen. Busch-Jaeger werkt samen met Philips, de wereldmarktleider in LED lampen, om dimmers te ontwikkelen die optimaal kunnen dimmen met LED lampen.