Tijdens pasen heeft Elektrototaalmarkt samen met Badkamermarkt een actie voor het KWF gedaan. We gaven van iedere gedane bestelling tijdens de pasen € 7,50 aan het Alpe D'huzes team Bike 4 Charity. Daarmee gaat al het geld rechtstreeks naar de KWF. Benieuwd naar de opbrengst? Lees dan snel verder.

Totaal doneren wij samen met Badkamermarkt een bedrag van € 1.162,50 aan team Bike 4 Charity. Zij doen met een team van 6 deelnemers mee aan de Alpe D'huzes op 6 juni in de Franse Alpen. Al het geld dat zij met hun sportieve prestatie ophalen gaat direct naar de KWF Kankerbestrijding.

Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Dit doen we door te fietsen, door te lopen, door de onmacht van de kankerpatiënt om te zetten in kracht. Iedere fietser heeft op zijn bagagedrager vele mensen zitten waarvoor hij/zij naar boven rijdt. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Voor meer informatie kijk op: www.opgevenisgeenoptie.nl.