KS verlichting staat al 40 jaar bekend als specialisten op het gebied van buitenverlichting in historische en moderne buitenverlichting. De huidige collectie bestaat uit meer dan 1500 modellen voor privé, zoals huis & tuin, voor restaurant, horeca & recreatie, voor stadsverlichting, gemeenten & parken, in iedere stijl. Ziet u iets uit deze ruime collectie niet op de site staan stuur gerust een mail naar info@elektrototaalmarkt.nl voor informatie en prjizen.

Alles in eigen hand bij KS verlichting

De nieuwste technieken worden op de productievloer van KS verlichting toegepast. KS verlichting houdt alles in eigen hand. Vanaf het beginproduct aluminium met als eindresultaat duurzame kwalitatief hoogwaardige buitenverlichting. KS Verlichting heeft een eigen ontwerp afdeling, matrijzen makerij, machine fabriek, gieterij, koperslagerij, poedercoatinstallatie, assemblage afdeling en een verkoopafdeling. De vakspecialisten van KS hebben een ongekende expertise en staan garant voor een gegarandeerd kwaliteitsproduct.

Ambachtelijk vakmanschap bij KS verlichting

Het las werk wordt door erkende gecertifieerde gemotiveerde mensen uitgevoerd. De constructies zijn allen TUV gekeurd. Delen van lampen worden afzonderlijk vlak gedraaid in draaibanken zodat de lampen altijd recht op elkaar staan. Puur ambachtelijk vakmanschap bij KS verlichting.
Kenmerken KS Verlichting
Kenmerken voor KS producten zijn; tijdsloosheid, duurzaamheid, functionaliteit, exclusiviteit, stijl zuivere vormgeving, uitstraling & natuurlijk de uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Een origineel KS product heeft een gegoten embleem of sticker. 

KS verlichting tuinspot Beamy Round

De Beamy Round is een buitengewoon handige gebruiksvriendelijke ledtuinspot. De Beamy Round wordt inclusief een GU10 ledlichtbron geleverd en geeft prachtig warmwit licht. Zeer geschikt om bomen aan te lichten en of meer diepte in de tuin te creëren. Deze innovatieve tuinspot is gemakkelijk installeerbaar en wordt geleverd inclusief 2,5 meter steker en grondspie.