Niko, de Belgische nummer één in schakelmateriaal en Smart Home, gaat samenwerken met Philips Hue. Met een Niko ‘Friends of Hue’ draadloze schakelaar stuurt u moeiteloos de slimme Philips Hue verlichting aan. Lees meer over de Niko Philips Hue schakelaar in deze blog.

Niko ondersteunt Philips Hue

Met de Philips Hue schakelaar zet Niko de volgende stap in de samenwerking met toonaangevende Smart Home merken en ecosystemen. Niko is hierbij een van de eerste lanceringspartners in het ‘Friends of Hue’ schakelaar programma van Philips. Standaard is Philips Hue te bedienen via uw smartphone. Met de Niko Philips Hue schakelaar bent u niet meer afhankelijk van uw smartphone voor het schakelen, dimmen en het veranderen van lichtscène. U kunt Friends of Hue schakelaars eenvoudig herkennen aan het Philips Hue Friends logo, waardoor u verzekerd bent van een feilloze werking met Philips Hue.

Een design voor ieder interieur

U bent van het veelzijdige Niko schakelmateriaal gewend dat er voor ieder interieur een passend design te vinden is. Dit is met de Niko Philips Hue dimschakelaar niet anders. De nieuwe draadloze schakelaar wordt beschikbaar in alle Niko afwerkingen: van de strakke Niko Pure, tot de warme vorm van Niko Intense en de budgetvriendelijke Niko Original. Zo integreren Philips Hue compatibele Niko schakelaars zich naadloos in elk interieur.

Probleemloos installeren

Een van de vele voordelen van Niko Philips Hue schakelaars is dat ze overal in huis te plaatsen zijn! Ze zijn namelijk volledig draadloos en werken zonder batterijen. Wanneer u op een knop drukt wordt er genoeg energie opgewekt om een draadloos signaal naar uw Philips Hue verlichting te sturen. Hierdoor kunt u waar dan ook in huis een schakelaar plaatsen ter bediening van uw lampen, zonder daarvoor draden te trekken.

Een greep uit de mogelijkheden

Met de draadloze schakelaar kunt u Philips Hue verlichting zowel aan- en uitschakelen als dimmen. In de Philips Hue app bepaalt u wat elke toets moet doen (aan- en uitschakelen, dimmen, sfeer oproepen). U kunt direct aan de slag met de standaardinstellingen, of u kunt ze aanpassen uw wensen: aan/uit, dimmen en persoonlijke scenes voor één of meerdere ruimtes. Zo kunt u met een druk op de knop een voorgeprogrammeerde lichtscène oproepen.

De Niko Philips Hue draadloze schakelaar wordt begin 2019 verwacht.