De tuin vandaag is een waardevolle buitenkamer, waar u hetzelfde comfort verwacht als binnen. Natuurlijk zijn buiten de omstandigheden helemaal anders. Gelukkig is er New Hydro van Niko. Dit spuitwaterdichte schakelmateriaal combineert veiligheid, comfort én design. New Hydro in het zwart, wit of grijs past op elke muur en gaat perfect op in elke stijl. Lees meer over het spuitwaterdichte Niko New Hydro in deze blog.

De waterdichte oplossing van Niko

Wanneer u een lichtschakelaar op de muur van uw tuinhuisje of buitenstopcontact onder de carport wilt zijn waterdichte schakelaars en stopcontacten uw enige optie. Niko heeft New Hydro schakelmateriaal speciaal ontworpen om te voldoen aan veeleisende en vochtige omgevingen. New Hydro biedt een volledige reeks buiten schakelmateriaal waaronder stopcontacten, lichtschakelaars, audio-aansluitingen en internetaansluitingen. Met behulp van een onderbak of inbouwkader is New Hydro zowel als opbouw en inbouw te monteren.

New Hydro gaat een stapje verder

Buiten schakelmateriaal dient robuust, stofbestendig en waterdicht te zijn. Er zijn gradaties in stof- en waterdichtheid. Zo houden spatwaterdichte schakelaas en stopcontacten regen en stofdeeltjes groter dan 1mm tegen. Niko gaat met New Hydro schakelmateriaal nog een stap verder: de schakelaars en stopcontacten zijn spuiterwaterdicht. Dat wil zeggen dat ze niet alleen tegen regen kunnen, maar ook tegen een rechtstreekse waterstraal (denk aan een waterpistool of tuinslang). Naast de spuitwaterdichtheid (IP55) is New Hydro ook slagvast (IK07)! Hierdoor vormt New Hydro de waterdichte oplossing voor tuin, terras en oprit.

Geen compromissen meer

Buiten schakelmateriaal dient niet alleen praktisch en robuust te zijn, het oog wilt ook wat. New Hydro is als enige spuitwaterdichte schakelmateriaal in het zwart, wit en grijs verkrijgbaar. Zo passen de schakelaars en stopcontacten op zowel een lichte als donkere muur en integreren ze harmonieus in iedere omgeving. Eindelijk niet meer kiezen tussen veiligheid, comfort of design; Niko New Hydro combineert het allemaal!

Nieuw toegevoegd aan New Hydro

Recente toevoegingen aan de New Hydro reeks zijn LED oriëntatieverlichting en sleutelschakelaars. De LED oriëntatieverlichting is zowel een praktische als stijlvolle toevoeging op New Hydro. Met dit signaalapparaat kunt u nu ook buiten een waterdichte oriëntatieverlichting realiseren.

Met de Niko sleutelschakelaar opent en sluit u eenvoudig elektrische schuifdeuren, hekken en zwembadoverdekkingen. De New Hydro sleutelschakelaar heeft drie standen (1-0-2) en de sleutel kan op elke stand uitgetrokken worden. Ook handig, er worden standaard 2 sleutels meegeleverd. Net als de andere New Hydro componenten zijn de sleutelschakelaars en LED oriëntatieverlichting zowel als opbouw (i.c.m. onderbak) als inbouw (i.c.m. inbouwkader) te monteren.