Zorg voor een goede inbraakbeveiliging met het KlikAan KlikUit draadloos alarm systeem. Met dit draadloos alarm systeem kun je met een gerust hart van huis weggaan en ’s nachts met een veilig gevoel gaan slapen. Het KlikAan KlikUit systeem biedt je alles wat je nodig hebt om je huis te beschermen tegen ongewenste bezoekers. Lees er meer over in deze blog.

KlikAan KlikUit compleet draadloos alarm systeem

Een draadloos alarm systeem geeft een veilig gevoel. Het voordeel van een draadloos alarm systeem is dat je geen bedrading nodig hebt om het alarm aan te leggen. Mocht je verhuizen is het alarm ook weer gemakkelijk te verplaatsen. De draadloos alarm systeem set van KlikAan KlikUit bestaat biedt je dit veilige gevoel. De set bestaat uit de volgende producten:

KlikAan KlikUit afstandsbediening

Schakel met de afstandsbediening het alarm in of uit. De meegeleverde batterij beschikt over een lange batterijduur. De indicator laat je weten wanneer de batterij bijna leeg is. Daarnaast kun je ook via je tablet of smartphone het alarm in of uitschakelen met behulp de Octopus Control Station.
KlikAan KlikUit bewegingssensor

KlikAan KlikUit bewegingssensor

De KlikAan KlikUit bewegingssensor detecteert bewegingen van ongewenste bezoekers in huis. Een anti-sabotage-systeem zorgt ervoor dat de sirene wordt geactiveerd als de sensor wordt verwijderd of geopend. Uitermate geschikt voor gebruik in het donker dankzij de infraroodsensor.KlikAan KlikUit deur/raam contactsensor

KlikAan KlikUit deur/raam contactsensor

Deze KlikAan KlikUit magnetische deur/raam contactsensor kan op elke deur en elk raam worden geplaatst. Ook is het mogelijk om pushmeldingen met behulp de Octopus Control Station op je tablet en/of smartphone te ontvangen als er een deur/raam wordt geopend.

KlikAan Klik Uit sirene

Deze sirene maakt een hard geluid (100 decibel) als één van de aangesloten sensoren wordt geactiveerd. Een anti-sabotage-systeem zorgt ervoor dat de sirene wordt geactiveerd als de sensor wordt verwijderd of geopend.

KlikAan KlikUit sirene

Bekijk hier het complete assortiment aan inbraakbeveiliging.