Veiligheid

TOP
 1. 4 tips voor een (brand)veilige carnaval

  Het is bijna zover, dan barst het carnavalsfeest in grote delen van Nederland weer los. Hossende en feestende mensenmassa’s, natuurlijk in kostuum. Gezellig carnaval vieren gaat echter wel gepaard met veilig carnaval vieren. Wij geven in deze blog 4 tips zodat u op een veilige manier carnaval kunt vieren.

  Lees meer »
 2. Volledige controle over je woning met de slimme producten van Nest

  Met de thermostaat, rookmelders en beveiligingscamera’s van Nest heb volledige controle over je woning. Je hele huis op één app, op al je apparaten. Via deze app kun je al jouw slimme Nest producten op één plek bedienen. Maak nu kennis met de slimme Nest producten die je via de Nest app kunt bedienen.

  Lees meer »
 3. Industriële componenten voor bedrijfsmatige toepassing

  Industriële componenten garanderen de werking en betrouwbaarheid van bedrijfsprocessen en de veiligheid. Denk aan bedienings- en signaleringsapparatuur, eindschakelaars, nokkenschakelaars en werkschakelaars, motorbeveiligingsschakelaar, tijd- meet- en bewakingsrelais. Ieder product is met zijn eigen specificaties geschikt voor een specifieke toepassing. Maak hieronder kennis met een kleine greep uit ons assortiment industriële componenten.

  Lees meer »
 4. Hoe bescherm je jezelf goed tijdens het klussen?

  Een verwonding tijdens het klussen is zo opgelopen. Gereedschap wordt meestal goed onderhouden, maar eigen veiligheid wordt regelmatig vergeten. Begin altijd pas aan een klus wanneer je de juiste bescherming draagt. Weet jij al hoe je jezelf goed kunt beschermen tijdens het klussen? In deze blog lichten we toe hoe je veilig aan ieder project kunt beginnen.

  Lees meer »
 5. 10 Tips om je huis veilig achter te laten tijdens je vakantie

  Inbraak gebeurt anderen alleen toch? Fout! Er is een kans dat je zelf een keer het slachtoffer wordt van inbraak. Tref voordat je op vakantie gaat voldoende maatregelen om een mogelijke inbraak te voorkomen. In deze blog geven we je meerdere anti-inbraaktips zodat je met een gerust gevoel op vakantie kunt gaan.

  Lees meer »
 6. Voel je veilig met het KlikAan KlikUit complete draadloze alarm systeem

  Zorg voor een goede inbraakbeveiliging met het KlikAan KlikUit draadloos alarm systeem. Met dit draadloos alarm systeem kun je met een gerust hart van huis weggaan en ’s nachts met een veilig gevoel gaan slapen. Het KlikAan KlikUit systeem biedt je alles wat je nodig hebt om je huis te beschermen tegen ongewenste bezoekers. Lees er meer over in deze blog.

  Lees meer »
 7. Veilig in eigen huis

  Voel je je veilig in je eigen huis? Er is nog zoveel meer aan beveiliging te doen dan alleen goede sloten op de deur. Wat dacht je van melders die je waarschuwen voordat een koolmonoxide of brandlucht te laat je neus bereikt? Inbraakbeveiliging en brandbeveiliging geven je net dat beetje zekerheid extra dat je nodig hebt om onbezorgd thuis te kunnen zijn.

  Lees meer »