Bepaal zelf hoe slim je je woning maakt. Niko Connected is de perfecte oplossing voor wie renoveert. Omdat je zelf bepaalt hoeveel slimme schakelaars je wilt, past Niko Connected binnen elk budget. Wie helemaal op veilig wil spelen heeft z’n schakelaars altijd bij de hand. Lees meer over alle mogelijkheden van Niko Connected in deze blog.

Controle waar je ook bent

Connect alles via Niko Connected. De draadloze schakelaars van Niko zijn te bedienen via je smartphone. Op die manier maak je je huis moeiteloos slim. Stel naar eigen wens je eigen Niko Connetecd Switch programma samen of breidt hem zonder problemen uit. Kies uit diverse draadloze schakelaars, afstandsbedieningen, ontvangers, tussenstekkers en draadloze ontvangers. Omdat de draadloze schakelaars van Niko zonder hak- en breekwerk te installeren zijn, zijn ze ideaal voor wie renoveert.

Niko Connected Switch app

Niko Connected Switch app

Verander je smartphone in een afstandsbediening met de Connected Switch app. Elke lichtbron die is verbonden met een draadloze Niko schakelaar kun je ermee bedienen, waar je ook bent. Ideaal wanneer je onderweg bent naar je werk en vergeten bent het licht uit te doen op de badkamer. Of wanneer je alvast de rolluiken naar beneden laat wanneer je 's avonds toch later thuis bent dan verwacht. De mogelijkheden zijn eindeloos. De app is even gemakkelijk te bedienen als het licht aan- en uitdoen.

Niko Connected Switch startpakket

Met het Connected Switch startpakket start je eenvoudig met het slimmer maken van je woning. De gateway van het pakket sluit je aan op je router en maakt het mogelijk om je draadloze schakelaars te bedienen via de mobiele app voor smartphones, tablets en smartwatches. LED lampjes geven een handige visuele feedback. De draadloze schakelaar plaats je waar je maar wilt. Verhoog nu het draadloos comfort in je woning en start met Niko Connected!

Niko Connected Switch