Draadloos comfort

TOP
 1. Altijd je schakelaars bij de hand met Niko Connected

  Bepaal zelf hoe slim je je woning maakt. Niko Connected is de perfecte oplossing voor wie renoveert. Omdat je zelf bepaalt hoeveel slimme schakelaars je wilt, past Niko Connected binnen elk budget. Wie helemaal op veilig wil spelen heeft z’n schakelaars altijd bij de hand. Lees meer over alle mogelijkheden van Niko Connected in deze blog.

  Lees meer »
 2. Volledige controle over je woning met de slimme producten van Nest

  Met de thermostaat, rookmelders en beveiligingscamera’s van Nest heb volledige controle over je woning. Je hele huis op één app, op al je apparaten. Via deze app kun je al jouw slimme Nest producten op één plek bedienen. Maak nu kennis met de slimme Nest producten die je via de Nest app kunt bedienen.

  Lees meer »
 3. Bedien je schakelaars en lampen vanuit je luie stoel

  Tegenwoordig kunnen we verschillende apparaten via een app op onze smartphone bedienen, ook in huis wordt dit steeds gewoner. Draadloos is de nieuwe standaard. Ook verlichting is eenvoudig via een speciale draadloze afstandsbediening te bedienen. De producten van het merk KlikAan KlikUit maken het leven een stuk makkelijker. Bedien alle lampen en schakelaars in huis vanuit je luie stoel.

  Lees meer »
 4. Geen leven zonder muziek met de Busch-Radio iNet inbouwradio

  Veel mensen kunnen niet zonder muziek in huis. De radio staat hele dagen aan. Echter is het niet altijd mogelijk om in elke ruimte een radio neer te zetten. Met de compacte Busch-Radio iNet inbouwradio luister je zelfs naar je favoriete muziek in de badkamer.

  Lees meer »
 5. Draadloos comfort: Busch-Jaeger WLAN-accesspoint

  Altijd verbonden zijn met de wereld? Met het inbouw WLAN-accesspoint van Busch Jaeger ben je altijd voorzien van draadloos comfort in huis. Met je computer, smartphone of tablet kun je dankzij het WLAN-accesspoint zonder kabels overal in huis gebruikmaken van het internet.

  Lees meer »