Tientallen jaren ervaring, plezier in innoveren en geloof in kwaliteit worden getoond in het ontwerp van de Peha collectie Badora. Je blik wordt getrokken door de voorzichtig gebogen lijnen in deze serie, evenals de gebruiksvriendelijkheid van de grote druktoetsen. Voor iedere toepassing heeft Badora de juiste combinatie. Ontdek Peha Badora in deze blog.

Peha Badora, vorm volgt functie

Peha Badora schakelmateriaal
Badora heeft een elegante lijnvoering en past in elke ruimte. De overtuigende vormgeving van Peha Badora kun je zien en voelen. Het hoogglansoppervlakte van dit schakelmateriaal is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk. Daarnaast is hij zeer gebruiksvriendelijk door de grote druktoetsen. Kieren worden naadloos afgedekt, doordat de afdekramen iets groter zijn.

Het basiselement van Peha is geschikt voor elk design, zo ook voor Badora. Elke combinatie is mogelijk, zowel horizontaal als verticaal.

Het volledige schakelprogramma van Badora

Voor iedere toepassing heeft Peha Badora de juiste combinatie.
Het is een volwassen schakelprogramma, waarbij functionaliteit samenkomt met de hogen eisen die tegenwoordig worden gesteld. Bijna alle montagemogelijkheden worden afgedekt met de 1- tot 5-voudige afdekramen. Daarnaast bestaat Badora onder andere ook uit bedieningselementen, wandcontactdozen en centraalplaten.

Peha Badora schakelmateriaal

Peha Badora is voor iedereen

Dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid en harmonieuze design kan Badora schakelmateriaal van Peha overal worden toegepast. Woningen, kantoren of openbare gebouwen, Badora Peha is ervoor geschikt. Onopvallend, markant en toch zeer aantrekkelijk, voor elk wat wils.

Bekijk hier het volledige schakelprogramma van Peha Badora.