Speciaal voor gebruik in woonhuizen heeft Schneider Electric een reeks installatieautomaten, aardlekautomaten en aardlekschakelaars ontwikkeld. Dit programma heet Domae, omdat Domae Latijn is voor huis. Domae heeft voor ieder huis een geschikte oplossing. Ontdek deze reeks modulaire componenten nu in deze blog.

Schneider Electric Domae

Schneider Electric bracht Domae in 2002 op de Europese Markt. Deze reeks is speciaal ontworpen voor huishoudelijk gebruik, wat duidt op een uitschakelvermogen van 4,5 kA. Het Domae assortiment biedt een extra mogelijkheid om de juiste elektrische componenten te kiezen, met topkwaliteit en optimale veiligheid.

Domae modulaire componenten

Domae bestaat uit installatieautomaten, aardlekautomaten, aardlekschakelaars en andere verschillende componenten voor het uitbreiden van de groepenkast. Ieder component beschikt over zijn eigen functie. Zo beschermen de Domae aardlekschakelaars bewoners en hun eigendommen tegen elektrocutie door direct of indirect contact en tegen brand als gevolg van kortsluiting of overbelasting.

Alle Schneider Electric Domae componenten kunnen snel en eenvoudig worden geplaatst. Daarnaast zijn ze voorzien van een AAN- en UIT-indicatie op de schakelaar. Met behulp van de testknop kan het juist functioneren van de aardlekschakelaar of aardlekautomaat geverifieerd worden.

Schneider Electric Domae

Ontdek Schneider Electric Domae nu en breng Domae ook jouw huis binnen!